- Milyen TV-t vegyek?
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Lehet itt keresni értelmet ennek, vagy annak, mondjuk a focinak. Jelen esetben egy ember(vagy akár 2-3 is) kergeti a megaherczeket, némi folyékony nitrogénnel nyakon öntve(nem az ember
), a fociban meg 22 ember kergeti a légnemű levegővel felfújt bőrgolyót.
Pont ugyan annyi értelme van(vagy nincs) mind a kettőnek, de hát kit érdekel, a lényeg a győzelem...
És ehhez most még annyi plusz is hozzátartozik, hogy ezt a győzelmet egy honfitársunk érte el, szerintem még azoktól is kijár neki egy (kis)dicséret akik ennek a "sportnak" nem látják értelmét, hát ha másért nem, hát azért jár neki, mert öregbíti hazánk némileg(?) megtépázott hírnevét(most éppen ebben a "sportban").(#145) Dospalek: Nagyon óvatosan fogalmaztál azzal, hogy "szűk látókörű", én egész másnak hívnám, de inkább nem írom ide.
Viszont briliáns ötletet adott, majd én is beírom a gúgliba a kérdést: mi lesz a szombati 5 lottószám, ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest