Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Vezetékes FEJhallgatók
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Régi reg, de ezen most jót röhögtem

@sb: Ért hozzá, egészségére, attól még hányok az elfogultságától. De mondok mást: egyszerű ember vagyok, csak félig vagyok tisztában a dolgokkal, és nem tudom melyik diffúzor miért jó. Elmondja, tök fasza. Én viszont ha már kommentárt hallgatok akkor jól akarom érezni magam és nem azt hallgatni, ahogy zolika nyalogatja a seggét a kedvencének.
-
spanyoll
addikt
Szakkommentátorként az a szint, hogy szembetűnően részrehajló és mindenki tudja, hogy ki az akinek szurkol? Nemá' !
Palik folyamatosan szopkodta a ferrárit, de amikor mindig a schumi nyert az is idegbeteg volt, hogy történjen már valami, kurvaunalmas. Szujót ez nem zavarja, ő leszarja ha lerí minden szaváról, hogy ki a nagy kedvence. -
spanyoll
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Ja, ott nekem sem volt vele bajom, meg egész érdekes interjúkat csinált. Amióta bent van a stúdióban azóta viszont vállalhatatlan.
-
spanyoll
addikt
+1.
A palik-gyula párost visszasírom mindig, amikor azt hallgatom, ahogy a szujó nyalja a hamilton seggét sokadjára, szerencsétlen Wéber meg várja, hogy valamit megszakérthessen.
Kapcsolják be a biztonsági öveiket kedves hölgyeim és uraim, mert most kezdődik a szujómentes közvetítés nézés időszaka.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen SSD-t vegyek?
- Revolut
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Linux kezdőknek
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Redragon Mira vezeték nélküli fejhallgató
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- Eladó egy bontatlan Google Pixel Buds 2e fülhallgató
- Huawei FreeBuds Pro 4. Bontatlan Új 2 év garancia!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest