- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Léghűtés topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
dragon1993 #16 üzenetére
Ilyen az én formám. Megnézem gagyi minőségben, angolul, erre 2 nappal később kijön az 1080p és a magyar szinkron (hogy a fenébe lett hozzá szinkron mikor úgy volt, hogy be se mutatják?).
Ugyanez volt az Interstellarral is. Vártam hetekig a szinkronra, aztán egyik este meguntam és nekiestem felirattal. Mire végeztem fenn volt a szinkronos
-
The DJ
addikt
Mindkettőt láttam.
A The Machine nem volt rossz, de valamiért mégsem fogott meg annyira. Lehet csak az volt a baj, hogy nagyon fáradtan álltam neki anno nézni és az álmosság miatt nem tudtam annyira átadni magam a dolognak.
A Moon viszont tényleg szuper, már el is feledkeztem róla. Szerintem hamarosan megnézem még egyszer.
-
The DJ
addikt
Nem vagyunk egyformák, az is biztos, hogy nem tetszhet mindenkinek, de én eddig még csak pozitív véleményt olvastam a filmről.
Szerintem pont a párbeszédek azok, amik összetartják az egészet, nem éreztem őket felszínesnek egyáltalán. Még napokkal később is eszembe jutnak bizonyos mondatok és még mindig kattog az agyam ezen a jövőképen.
-
The DJ
addikt
HD még nincs tudtommal és annyira vártam már ezt a filmet, hogy nem bírtam ellenállni a késztetésnek, beértem a rip-el
(#4) BITBOYS: Olvastam port.hu-n a hozzászólások között, hogy játszották titanicon, de ez azért mégsem egy országos mozivetítés (amit megérdemelt volna). Szinkront sem kapott sajnos. Ha pesti lettem volna, akkor nem hagyom ki, de így nem maradt más opció, mint a netes téka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Windows 11
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Crypto Trade
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Formula-1
- Autós topik
- További aktív témák...
- Aful Explorer
- Lian Li ITX Gamer PC - AMD R5 5600, RX 6700 XT, 16GB, 1TB, Win11 Pro - ELADÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest