Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Házimozi belépő szinten
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
dragon1993 #16 üzenetére
Ilyen az én formám. Megnézem gagyi minőségben, angolul, erre 2 nappal később kijön az 1080p és a magyar szinkron (hogy a fenébe lett hozzá szinkron mikor úgy volt, hogy be se mutatják?).
Ugyanez volt az Interstellarral is. Vártam hetekig a szinkronra, aztán egyik este meguntam és nekiestem felirattal. Mire végeztem fenn volt a szinkronos
-
The DJ
addikt
Mindkettőt láttam.
A The Machine nem volt rossz, de valamiért mégsem fogott meg annyira. Lehet csak az volt a baj, hogy nagyon fáradtan álltam neki anno nézni és az álmosság miatt nem tudtam annyira átadni magam a dolognak.
A Moon viszont tényleg szuper, már el is feledkeztem róla. Szerintem hamarosan megnézem még egyszer.
-
The DJ
addikt
Nem vagyunk egyformák, az is biztos, hogy nem tetszhet mindenkinek, de én eddig még csak pozitív véleményt olvastam a filmről.
Szerintem pont a párbeszédek azok, amik összetartják az egészet, nem éreztem őket felszínesnek egyáltalán. Még napokkal később is eszembe jutnak bizonyos mondatok és még mindig kattog az agyam ezen a jövőképen.
-
The DJ
addikt
HD még nincs tudtommal és annyira vártam már ezt a filmet, hogy nem bírtam ellenállni a késztetésnek, beértem a rip-el
(#4) BITBOYS: Olvastam port.hu-n a hozzászólások között, hogy játszották titanicon, de ez azért mégsem egy országos mozivetítés (amit megérdemelt volna). Szinkront sem kapott sajnos. Ha pesti lettem volna, akkor nem hagyom ki, de így nem maradt más opció, mint a netes téka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB 6400MHz / B650 WiFi / 1TB Gen4 / 750w GOLD! BeszámítOK
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Urevo U1 Walking Treadmill
- Phone 15 Pro fehér, 256GB kijelző viseltes, akksi 87%
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest