Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Bond 007
őstag
"a portolasrol: fogalmam nincs, hogy melyikkel mennyi ido - de korabban az xbox-dx kapcsan is folyamatosan az volt a tema, hogy milyen franko az uj dx, es hogy mennyire nem tema a portolas."
Ezt most nem értem.Én nem állítottam mást. Tudom hogy ezután is úgy működik a pc piac mint ezelőtt. Csak már kicsit vicc hogy a játékok egyre gépigényesebbek, te veszed az egyre jobb hw-t és ennek ellenére látod hogy hiába vetted meg jobbat, azt se használja ki teljesen. Ez így tarthatatlan! Ilyenkor van az hogy az ember azt mondja akkor kapják be és vesz egy konzolt. Mert most komolyan hogy várhatják el hogy vegyél új vga-t mikor még a mostani is csak kb 60%-on van ki hajtva?!
Amd meg eszi a kefét hogy csinálja a fejlettebb architektúrát az okosabb ésszerűbb felépítést erre ugyanúgy nincs semmi hasznosítva belőle mert a dx meg az ogl megöli. Mintha le diplomáztatnád az egyik segédmunkást az építkezésen és utána is maltert hordatnál vele.."az elozo generacional a boduletes sebessegkulonsegget senki sem akarta szinte kihasznalni"
Nem arról van szó hogy nem akarták kihasználni, csak szokszor egyszerűen nem tudták.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest