- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
-
Vladi
nagyúr
Jah, hogy az a motyó kde alapú. Elég amatőr dolog. A kde eléggé lassú, egy hackernek meg szerintem a sebesség a lényeg. Arra kell várni, hogy a rendszer behúzza a kdelibeket. Mire végez, már kopogtati is az fbi.
"meg különben is, ha már energiát fektet az ember abba, hogy megtanuljon vmit, legyen belőle utólag haszna, szerintem!"
Ezzel én is így vagyok. Azért öltem bele a linuxba egy csomó időt, és energiát, hogy legyen a stabil biztonságos rendszerem.
Amúgy meg nem értem, hogy mi a gond sh1n0b1-val. Álljunk össze, zúzzuk le a gépét, csak úgy poénból, oszt egyből másként fogja látni a kérdést.
wan wifije.
-
Vladi
nagyúr
válasz
juliabrilke #51 üzenetére
Azért vagyunk itt, hogy helyretegyük ezeket.
-
Vladi
nagyúr
Ahonnan én nézem, nem túl szép a dolog.
Olvasd el a 0.részt. Ott világosan le van írva, hogy a cikk célja nem az amit most te kérsz. Jah és ha így folytatod, akkor a modik egyre csúnyábban fognak nézni a topikra és az írásokra is.
Nem szeretném, hogy e miatt zárják be a boltot. Szeretnék még sok hasznos dolgot olvasni.Ha törögetni támad kedved, az a te dolgod. Minket kímélj meg a kérdéseidtől.
Vagy nézd meg a:
i-wanna-be-master-hacker-plese-help.org.gov oldalt.
"egyébiránt, ez az első olyan linux dist, aminek megfogott a kezelőfelülete... lehet hackernek születtem?"Határozottan nem. Egy igazi hackernek a kezelőfelület a terminál. Annak meg max a betüszínét váltogathatod.
-
Vladi
nagyúr
#5 domi007:
Ha fizikailag a gép előtt van, akkor már csak akadályokat tehetünk elé. Bios jelszó, grub(rendszerbetöltő) jelszó. Így nem tudja bootolni. Kivéve ha szerel.
Jah, ide kapcsolódik egy kérdés: mi van a bios master passal? Annak ismeretében elvileg törhető a bios, és mehet a cd boot.
Ez főleg pulikus gépeknél érdekes. Mivel ott nem tud belepiszkálni a gépbe, de ha cd-t tesz bele az nem olyan feltűnő.
#7 philoxenia:
Hasonlóakat, mintha telepített lenne. Adatlopás, károkozás, stb. De live cd-vel krva nehéz használni a gépet. Max ha egyedid van.
#8 ttower:
Már ha ott járt, és károkozott, kenheti a hajára a rebootot.
-
Vladi
nagyúr
Végre, végre.
Máris olvasom. Kicsit rövid.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest