- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- DUNE médialejátszók topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Ja igen, és a maiban lesz kép is rólam (na nem lesz egy nagy élmény ám, lehet le is csökken majd felére az olvasótábor
), mert ma megkértem valakit, hogy fényképezzen le, amúgy jellemzően egyedül vagyok és a fényképezőgép másik oldalán tartózkodom, ezért nincs rólam fotó.
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Igen, folytatom tovább is, mert az alapötlet az az volt, hogy a családomnak csinálom a beszámolót, hogy ne kelljen mindenkinek egyesével elmesélnem meg végigmutogatnom a csillió képet, amikor hazajöttem.
Csak időközben olyan népes olvasótáborom lett, hogy egészen zavarban vagyok, meg nagyon jól is esik, ki gondolta volna, hogy érdekel olyanokat is, amit írok, akikk nem is ismernek?
Szóval ennyi embert már nem merek cserben hagyni.
És nagyon köszönöm a sok dicséretet és jó szót!
Nem tudom, észrevettétek-e, de le vagyok maradva egy nappal a blogban, igyekszem magam holnap reggelre utolérni. :-) Szóval két bejegyzés várható, sok-sok képpel. Június 11-én megyek csak haza, addig még lesz miről írnom, remélem.
Szóval jönnek a folytatások.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest