Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Egyetértek itt mindenkivel: Műszakilag talán jók a DTK házak, de sosem tudjuk meg, mert a design a 486-os időpkből származik. Hogy nem veszik észre a cégnél, hogy a vevőnek az elsődleges szempont az esztétikum. Szóval lehet jó egy DTK ház, de kb úgy vagyok vele mint a földműves a zsiráffal: szép-szép de otthonra nem kéne. De ezek még csak nem is szépek.
Az MSI notik viszont nagyon kerekek lettek, mostmár nálam is bekerültek a kalapba. -
shtml
őstag
Beállok azok sorába, akik szerint a DTK-nál valaki véletlenül a 1+ évvel ezelőtti házterveket vette elő. Megjegyzem, az ilyen kinézetű házak már akkor is rondának számítottak.
-
misirulez
senior tag
"KA790GX-et is megrakták minden földi jóval"
Na...de azért egy cikkben ilyet írni...

Üdv
Misi -
bsh
addikt
nekem az a tina nevű dtk ház tetszene, pont ilyet keresek (fehér házak már nincsenek manapság?!) egy baj van vele, hogy pici.
-
Aprósólyom
addikt
Tnyleg sok ez a pénz, de kevesen is vannak akinek annyira fontos 500GB-nyi adatmennyisége van, hogy 2,5-ös adattárat kell vegyen. Ő neki pedig bizonyára megéri. Nekünk meg marad az ésszerű megoldás. Egyébként az találtam felfedezni, hogy a FreeAgentekben más serial number-es winyók vannak, mint amit te külön meg tudsz venni. Valamilyen szempontból bizonyára más és/vagy válogatott darabok.
-
Sotho
őstag
DTK szerverház tetszik, szép nagy , egy tripla radi is elférne benne a táp előtt fent

-
Puma K
nagyúr
Elég pofásra sikeredtek a ráncfelvarrott MSI notik.
Remélem nem zongoralakkos karcolodós, ujjlenyomatlátszodós külső boritás van a monitor hátlapján.. Kéne egy WoW-ozni, TF2-zni meg HL2: DM-ezni
Csak nem tudom még melyik..

-
^Clown
addikt
Tetszenek az új MSI notik.
-
rudi
nagyúr
Nekem meg van egy hülye Péter nevű ismerősöm, TEHÁT a világon az összes Péterről inkább semmi...

Tessék az ilyen eléggé beszűkült véleményeket fenntartással kezelni! Pláne routerek esetében melyekről azt kell tudni, hogy a nem sok közük van a márkanévhez, ami alatt futnak. A lényeges részük a hardver, ami külső gyártótól származik; szoftveres területen meg gyakran rengeteget javulnak a megjelenésük utáni hónapban.
-
rudi
nagyúr
Nem akciós termék volt? Azokban a láncok kényszerítik a partnert hogy nem haszon nélkül, hanem veszteséggel kínálja a cuccot (pl. nagyker 10k-s terméket 8k-ért). Még így is megéri a forgalmazóknak szerződniük velük, mert emellett az egy szívás mellett halom más dolgot visznek szép haszonnal nagy tételben. Ez a filozófia nagyon nem kedvez az emberközelibb kis boltoknak, legyen szó hardveresről, fűszeresről vagy akármiről.
-
bazsade
tag
ez az ex400 noti jónak tűnik, kár, hogy sis chipset került bele

-
negyedes
addikt
De rondak azok a hazak
ilyen volt anno 4 eve a suliban. Viszont jok a notik plane az Asus 17" multimediara cool 
-
AMD Power
titán
De baba ez az MSI noti.

-
sanzi89
addikt
Az ASUS-ról, mint routerről inkább semmit. Tegnap halt meg egy ASUS WL-500W modellem. 1 hónapja vettem, és ez alatt az 1 hónap alatt is nyögdécselt rendesen. Szóval elkerülendő...
-
jodován
tag
MSI EX400-on se gigabit, se DVI, se D-Sub VGA?
a honlap specifikációk szerint ennyi:
I/O Port:
USB2.0 Port X 4
Mic-in Port X 1
Headphone Output X 1
LAN Port X 1Na igen, a képeken van D-Sub, meg ExpressCard is. És kérhető Blu-ray-jel.
-
Szlovi
senior tag
Nagyon jó áruk van az AMD-s lapoknak,igazi best-buy a felsőközép kategóriában!
Seagate rulez!
Viszont a DTK házak...hogy is mondjam...

-
jerry311
nagyúr
Kicsit el vannak szállva ezek a Seagate FreeAgent árak.
Még a legkissebb talán jó árban van, de a másik kettő.
500 GB SATA 2.5" vinyó bruttó 33-35k HUF + egy minőségi ház neki +5 HUF, ez összesen max 40k, de nem 51k!
Parasztvakítás, meg ezredik bőr lehúzása a vásárlóról ez nagyon megy... -
proci985
MODERÁTOR
fejjel lefelé lévő lap 60ezer alatt... kéne
p45/x38/x48as lappal végre meg lehetne oldani, hogy PCI slotot is használom, és a vidkari ventijének se egy párcenti nyíláson kellene kitolni a hőt. csak éppen ez a ház mütyürke.igazából a baj csak annyi, hogy egy CM 590+FSP400pnf kijön a nagyobbak árából, a kisebbek meg irodai használaton kívül másra tényleg nem jók a mikroméretük miatt (de én toronyházhívő vagyok).
én szeretem, ha a gépház gépháznak néz ki, méginkább, ha funkcionális (CM690 számomra első látásra szerelem volt, a Cosmost 3 napig nézegettem, hogy ez meg mi... aztán szépen fokozatosan szerettem meg az ergonómiája miatt). hát khm...
-
Biztos találtak pár ezer elveszettnek hitt házat a DTK raktárában...
Mert nem hiszem el, hogy ma ilyen ronda házakat tudnának gyártani.
-
Typhoon47
senior tag
ezek a DTK házak undorítóak.

-
Oliverda
félisten
válasz
adriankoooo
üzenetére
Igen, ahogy mondod.
-
leviske
veterán
válasz
adriankoooo
üzenetére
Szerintem igen.
-
adriankoooo
senior tag
A 790GX a 780G chipkeszlet tovabbfejlesztett valtozata? Tehat ez is keveset fogyaszt es jo lenne htpc epiteshez?
-
worxland
addikt
"Az RG70SE Draft N-es Wi-Fi útválasztó a maga 13 000 forintos árával jelenleg talán a legolcsóbb ilyen eszköz a piacon."
Én az SMCWBR14S-N2-öt 8 000-ért vettem hónapokkal ezelőtt az Elect***d-ben. Elég drasztikus különbség.
-
Ste
addikt
érdekes, hogy a csúcs Msi lapon nincs a proci körüli vrm / fet hűtés.
a legjobb viszont, hogy szinte semmi extra hűtés nem kell a csipszetekre
(persze a gyártók itt is gondoskodnak a csicsáról)tegnap került hozzám egy giga Ds4h. félelmetes egy lap, a biosáról nem is beszélve
ha az ára nem lenne ilyen magas, kihagyhatatlan vétel lenne -
Champipi
aktív tag
válasz
Illusion1010
üzenetére
Seagate külső vinyónak mi az a élletörése? Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy ott mi lehet alatta? Semmi? Mintha csak azért lenne ott, hogy legyen benne egy kis design. Inkább ne legyen design-os de legyen kicsi...

Huhh DTK házak mintha az ezredforduló előttről származnának. Nagypapám még mesélt a nehéz 90-es évekről, amikor olyan szegénység volt, hogy mindenkinek csak ótvaros-ronda házakra telt.

-
Illusion1010
senior tag
A Seagate külső merevlemezei egyszerűen gyönyörűek
Sajnos a DTK házakról ugyanez már egyáltalán nem mondható el
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ilyen volt anno 4 eve a suliban. Viszont jok a notik plane az Asus 17" multimediara cool 

Ugytudom azok mind olyanok.
De 2 típus tuti.