- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZsoltee
veterán
Én azon sem csodálkoznék, ha megszünne az i7 vagy a i5 nem jelenne meg. A mai gazdasági helyzetben nem jó húzás ez a két foglalat. A 775 lehet még kap egy fél évet, de sztem már különösebben nem lesz újítás. E8800 kemény lenne..
Ha valami újat akrnának csinálni, akkor a fogyasztás csökkentésével lehetne előre lépni, de sztem már nem nagyon dolgoznak ezen.
-
MZsoltee
veterán
Így van alig várom amikor eladva az E4400ast +15kért cserélem E8***ra vagy Q8***-ra, mert úgy dobják majd utánam, legefeljebb még egy hűtőt kell rá venni és megoldva a teljesítmény duplázás!Nem nagyon van olyan game illetve vga amihez nem lenne elég egy 3,5-4Ghzen játatott C2D vagy egy 4magos 1680*1050ben.
Szeretek mindig a csucs után menniEgyedül alaplapban nem, annó megvetten a P35-DS3at (1,5éve), és bele megy minden
Az 1950es atit most cseréltem 3850esre 5kba fájt
, Ram 2*1Gbról 2*2re megint 5k volt. Szépen haladunk és főleg olcsón!
-
MZsoltee
veterán
Nem tudom ki hogy van vele, de én örülök neki, ha kijön az i5 én tuti cserélem az E4400ast egy Q8***ra vagy egy E8***-ra természetesen az aljából, hiszen a tuninggal kihozoma 3,5-4Ghzet és akkor van egy fullos S775-ös konfigom, ami sztem még egy két év múlva is jó lesz, főleg ha szt nézzük hogy van aki még S462-ön tolja...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest