Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
nem volt ebben semmi lenéző, csak nem értetted, mire próbáltam utalni. erre a kategorikus kijelentésre reagáltam:
"utközbenm akárhol meg szépen szolnak jó minőséget otthon lehet hallgatni..."
te felállítottad a saját a mércéd, amivel nincs is semmi baj, de ettől az még nyilván nem lesz általánosan érvényes mindenkire. elég a mondatodhoz hozzáfűzni, hogy "...high-end rendszeren", és máris érthető, mire gondolok: van, aki többre vágyik, van aki kevesebbel is beéri. hallgathatnál otthon "music centerről" is zenét, vagy mono rádióról, sokaknak ennyi is tökéletesen megfelel. de ha te nem tartozol közéjük, és képes voltál különféle komponensekből összeállítani egy láncot a hangminőség érdekében, akkor miért olyan nehéz megérteni, hogy jópáran vannak, akiknek erre az utcán is megvan az igényük? mert azért azt ki ne találjuk már, hogy a hangminőség fogalma az utcán megszűnik létezni
egyébként meg tudom érteni, hogy aki mondjuk a mobiltelefonja gyári szilikondugós headsetjén, vagy valami Sennheiser (mittomén) cx akárhány kategóriájú füldugón kívül mást nem próbált, az nemigen tudja elképzelni, hogy innen hova tovább, mert a nem is olyan sok éve még egyeduralkodó hagyományos (szivacsos) füldugókhoz képest ezek is nagyságrendekkel jobb minőséget képviselnek. Ugyanakkor mint ahogy te sem gondolod, hogy a saját otthoni rendszered nem lehetne továbbfejleszteni, értelemszerűen az sem kérdéses, hogy egy mobiltelefon hangzása (legyen az bármilyen "zenemobil") messze nem non plus ultra.[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,
- Új Lenovo Tab P11 (2nd Gen) (TB-350FU) tablet 11,5" 6/128GB szürke+toll - 2 év magyar bolti garival!
- Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Asus Rog Strix G15,Ryzen 7 5800H,RTX 3050Ti,32GB DDR4,1024GB
- Eladó bontatlan MS NEMESIS C700 RGB vezetékes könnyített optikai egér PMW 3360
- Earfun Wave Pro - mint az új