Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bwoay

nagyúr

válasz x_o_n #18 üzenetére

nem volt ebben semmi lenéző, csak nem értetted, mire próbáltam utalni. erre a kategorikus kijelentésre reagáltam:
    "utközbenm akárhol meg szépen szolnak jó minőséget otthon lehet hallgatni..."
    te felállítottad a saját a mércéd, amivel nincs is semmi baj, de ettől az még nyilván nem lesz általánosan érvényes mindenkire. elég a mondatodhoz hozzáfűzni, hogy "...high-end rendszeren", és máris érthető, mire gondolok: van, aki többre vágyik, van aki kevesebbel is beéri. hallgathatnál otthon "music centerről" :) is zenét, vagy mono rádióról, sokaknak ennyi is tökéletesen megfelel. de ha te nem tartozol közéjük, és képes voltál különféle komponensekből összeállítani egy láncot a hangminőség érdekében, akkor miért olyan nehéz megérteni, hogy jópáran vannak, akiknek erre az utcán is megvan az igényük? mert azért azt ki ne találjuk már, hogy a hangminőség fogalma az utcán megszűnik létezni :D
    egyébként meg tudom érteni, hogy aki mondjuk a mobiltelefonja gyári szilikondugós headsetjén, vagy valami Sennheiser (mittomén) cx akárhány kategóriájú füldugón kívül mást nem próbált, az nemigen tudja elképzelni, hogy innen hova tovább, mert a nem is olyan sok éve még egyeduralkodó hagyományos (szivacsos) füldugókhoz képest ezek is nagyságrendekkel jobb minőséget képviselnek. Ugyanakkor mint ahogy te sem gondolod, hogy a saját otthoni rendszered nem lehetne továbbfejleszteni, értelemszerűen az sem kérdéses, hogy egy mobiltelefon hangzása (legyen az bármilyen "zenemobil") messze nem non plus ultra.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Új hozzászólás Aktív témák