Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
30"?
megnéztem a 29"-os 21:9 monitoroknak pici a képmagassága, a 34"-os meg minden kiterjedésében túl nagy.
Így elvileg egy 31"-os lenne ideális ezzel a képaránnyal. Persze létezik is ilyen méret, de sajnos 5K(!), ezért atom drága. Azért lehet a 30"-os megfelelne, de bő év mire megnézhetné halandó. Addigra biztos lesz PLS/IPS is."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Fücsök007
őstag
Noti vonalon járatosabb vagyok, ott már láttam jobb minőségű TN panelt is, ott is vannak minőségibb darabok, ezt tapasztalatból írom. Bár igaz nagyon meg kell nézni pontosan melyik típusról van szó, mert a szórás nagy a képminőség tekintetében. Asztali monitor fronton pedig már vannak 120Hz-es IPS moncsik jó válaszidővel, ezért a legtöbb játékos számára már nem létfontosságú a TN panel FPS-ekhez, kivétel a profi játékosokat.
Viszont Linus szerintem jól elmondta az ilyen videóiban milyen a képminőség, amúgy meg ha lehet élőben meg kell nézni valamelyik boltban ezeket a típusokat, és úgy dönteni.[ Szerkesztve ]
-
Killer01
őstag
válasz Equalizer8 #15 üzenetére
Ezért kár volt regelned...
De hogy ne maradjon -ezzel kapcsolatban- homály a fejedben: Fücsök hozzászólása alapján arra következtettem, hogy van közvetlen tapasztalata ami alapján ez a véleménye (pl monitorokkal foglalkozik;kalibrál; stb), nem ő lenne az első a fórumon.
Tirexi munkásságát tényleg hagyjuk -
Kékes525
félisten
Nekem nem tetszenek a TN panelek.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
xmaas
őstag
Pfuajjj azok a szerencsetlen TN panelek meg mindig nem fogytak ki a fenebe
-
Fücsök007
őstag
Pl. linus videói között több hasonló tudású gamer TN monitorról van videó, és meg is említi, hogy bár egy csúcs IPS panel egyértelműen jobb képet ad, de a TN panel képe abszolút vállalható, nem gagyi. Még tirexi-nek volt egy jobb TN paneles moncsija a mostani IPS korszak előtt, ő tudna tapasztalatból konkrétabbat mondani. Többet nem tudok erről írni, a youtube-on nem tudom megítélni milyen a TN panelek képe előben.
[ Szerkesztve ]
-
snecy20
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #9 üzenetére
Én is várnám hogy ezek elérhető árba kerüljenek, de nem úgy néz ki...
Azon meg egyenesen ledöbbentem hogy mi pénzekért mennek a 3440x1440 monitorok, ugyanis azt látnám egyedül értelmes upgrade-nek FullHD-ről, csakhát ilyen 300k környéki áron nem most lesz az.Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Fücsök007
őstag
Mondjuk a jobb TN panelek már nem gagyik, kalibráció után egy közepes IPS monitor szintjét hozzák, és a betekintési szögek sem annyira rosszak. Ez rétegtermék, maradjunk ennyiben. Majd ha lesz quantum pontos IPS monitor 1ms válaszidővel, és 120Hz frissítéssel, akkor lesz vége a TN korszaknak.
-
snecy20
nagyúr
Nagyon fut a TN+Film szekere! Vagy csak szeretnék azt hinni a gyártók. A 144Hz, 1ms hisztéria most pont kapóra jött hogy ki lehessen pörgetni ezeket a panelokat.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
MedweSajt
tag
Panel gyártó, ilyen márkájú eszközt nem fogsz venni. Esetleg ha komolyabban érdekelnek a monitorok akkor egy-egy típusnak utána nézve fogsz találkozni ezzel a névvel.
-
zzola
titán
Nem ismerem ezt a márkát! Idehaza értékesítik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest