Új hozzászólás Aktív témák
-
Engineer086
Modder
Lehet furcsa lesz ezt tőlem hallanod, de egyet kell értsek veled abban,hogy bár nekem tetszik a fólia textúrája mégis nagyon, unom hogy ma alig van olyan moddolt ház, amiben ne fedeznénk fel egy kevéske karbon fóliát.
Először én sem ilyet akartam használni, pont ebből kifolyólag.Tömegközlekedési eszközökön látható hirdetésekhez használt, körperforált fólia volt az első gondolatom, de aztán rájöttem, hogy az nem a leg praktiusabb megoldás (a lyukakban megtapad a por, a festék lepereghet róla tisztítás során, a nyomatóval való szinezés meg horror áron lett volna), ezért maradtam a karbon fóliánál. A plexi festésével szemben bitang strapabíró a felülete. Igyekeztem csak a legszükségesebb helyeken használni, hogy ne ez domináljon a házban. -
Engineer086
Modder
Köszi, örülök, ha tetszik!
Egy napja zajlik a teszt üzem, használom filmnézésre, bögészésre, jelenleg CAD programmal rajzolok és később ráengedek egy látványterv renderelést is a gépre, de eddig semmi jele annak, hogy a táp túlmelegedne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Egyszerű kávé topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest