Hirdetés
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bari
Modder
Szia
A dremeles kérdésre válaszolok én, mivel a 4000-es az enyém. Meg vagyok elégedve vele, van ugyan egy 7700-as is (ezt nyereményként kaptam régebben), de azt nagyon ritkán használom, mivel pont akkor van lemerülve mikor kellene. Teljesítményre, hozzáadott tartozékok minőségére nincs panasz, eddig minden feladatot el tudtam látni vele, amire szükség volt. A tokmánya és a flexi szár is pontos, nincs ütés, így gravírozáshoz is kitűnően használható. Korábban egy ferm és egy kinzo gépem volt, sajnos egyik sem bírta túl sokáig, a ferm még tűrhető volt de a tokmánya nem volt valami pontos, érezni lehetett hogy üt, a kinzo-t szó szerint kínzó volt használni, bár lehet én nyúltam bele egy hibás darabba. Szóval meg vagyok elégedve vele, 65db-os tartozékszettel együtt vettem, mert ahhoz járt műanyag bőrönd, szerintem megérte. Sajnos nem olcsó, én is jó-pár hónapig gyűjtögettem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Temu
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- eladó Nikon Z5 fényképezőgép memóriakártyával
- Audeze Penrose wireless prémium Playstation/PC/Mac/Android gamer füles! Boltokban már nincs!
- i7 8700/ RTX 2070 super alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Ps5 slim digital hibátlan 2026.04.17+1 év Alza jótállás
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest