- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Akkor az okozhatja a fogyasztásban tapasztalt különbséget. Ez a hírben megjelölt Delleknél is így kell legyen, akkor pedig a gyárilag megjelöltnél még kedvezőbb fogyasztás érhető el.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Male
nagyúr
Szintén... vagyis nekem 23-as Samsung, de ilyen körül eszik normál fényerőnél.
Igazából ez nagy trükk most az energiatakarékos monitoroknál: betesznek egy gyengébb háttérvilágítást, így a max fogyasztás jóval kisebb lesz (és a max fényerő is). Viszont azonos fényerőn kb egálban van a nem takarékossal... márpedig ez számít, és nem a max.
-
bteebi
veterán
Na ja, jó lenne már valami S-IPS vagy OLED . Kíváncsi vagyok, meddig fogják még nyúzni a TN-t. Még vagy 5 évig szinte biztos, sőt valószínűleg tovább is, mert végülis olcsó gyártani, és irodai munkához (nem grafikusoknak persze) tökéletesen megfelelnek.
#14: Filmnézéshez azért valamivel jobb a 16:9.
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
bteebi
veterán
A korábbi megoldásuk nekem is jobban tetszik, de ez se rossz.
Számomra egyébként jóformán megdöbbentően alacsony a fogyasztásuk , de nem baj . Ráadásul még kifejezetten korrekt áron is vannak. Kár, hogy TN panelesek, S-IPS-sel igazán best buy-ok lehetnének (de persze így is azok már).
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
DEJVID
őstag
Rühellem ezeket a 16:9-es monitorokat Remélem 24"-on megmaradnak a 16:10es aránynál
-
veterán
Az ára nagyon jó,a fogyasztása nagyon jó,a márka nagyon,de az a fránya Tn+Film panel,de ezért az árért más nincs
Azért szívesen megnézném a képétduree54
-
shadeofme
tag
Pont emiatt fejlesztették ki a C-PVA panelt.
Ha privit irsz, tedd hozzá, h mi érdekel, mert több cuccot is hirdetek.
-
engusz
veterán
Nagyon jó a fogyasztásuk!
Nálam fontos szempont volt a monitorok kiválasztásánál, mivel napi 10-18 órát mennek. Mindössze 28W-ot esznek a BenQ oldala szerint. Még nem volt szerencsém műszerrel ellenőrizni.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Solten
őstag
Nem rosszak...
Saor Alba
-
őstag
Nekem is bejönnek külsőre rendesen, ára is elfogadható.
-
Móci
addikt
Nincs rossz áruk, kinézetre nekem tetszenek, de megint csak a TN... át kellene már térni másra is, s kicsit levinni az árakat valami normálisabb panellel.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Thulcandra
senior tag
Persze TN panel, de akinek olcsón kell neki megfelelő monitor az nem ezt nézi.
Az alacsony fogyasztás díjazandó, az áruk sem tűnik rossznak, persze azért előbb látni kéne egy tesztet róluk, de mivel DELL ezért csak bízhatunk benne hogy TN paneles monitorok között legalább a középmezőny erősebbik felén, vagy a jó kategóriában teljesít." Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
Dr_Syrex
senior tag
azért jó hogy ebben a kategóriában (TN panel) is kapható jó minőségű DELL monitor
Majd kiváncsi leszek a hazai árakra és hogy mennyire lesz népszerű a jelenleg domináns márkák mellett.Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
MODERÁTOR
válasz Depression #2 üzenetére
Szerintem meg a 21 feles drága. Tényleg lehetne nagyobb szakadék közöttük, de úgy, hogy a kicsi lenne olcsóbb. HDMI nélkül vettem én ilyen monitort jóval kedvezőbb áron is.
-
Depression
veterán
10$-os felárral 2''-t kapunk. Jó ára van a 24''-osnak.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Muton
addikt
nem néznek ki rosszul, de a V talpas cuccuk jobban bejött
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karácsonyi Akció!LG 34GP63AP-B Ívelt Gamer Monitor! 34"/VA/3440x1440/160hz/1ms/G-sync-Freesync
- Dell P2412Hb FullHD monitor
- Samsung F24T370FWR - FHD / IPS / 75Hz / FreeSync 2 / Gaming & Üzleti Monitor - Ár alatt! - 2db van
- Samsung Odyssey G7 4k - 3840x2160, 144Hz, FreeSync, G-Sync monitor eladó GARANCIA!
- Tesla 24col monitor eladó 2db
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest