Új hozzászólás Aktív témák
-
melon
tag
Tegnap vettem egy 7075-DTS-t a teszt alapján. Egy dolgot elfelejtettek megírni a tesztelők, úgy gondolom fontos lehet némelyeknek: A felirat betűtípusa ugyan jól kezeli az ékezeteket, de nagyon vékony, és a film feliratozáskor nem kerül semmilyen árnyék vagy körvonal a betűk alá.
Ezzel gyakorlatilag olvashatatlanná válhat a feliratos film, főleg ha épp világos a háttér.
A lejátszóban a 1.00.10-es firmware-rel is csak a betűméretet lehet megadni, az pedig ezen a gondon egyáltalán nem segít.Mindezektől eltekintve nagyon jó kis lejátszó. Torrent és egyéb részét nem használom, USB-t nem dugok bele, csak Sambán keresztül használjuk filmnézésre, zenehallgatásra.
[ Szerkesztve ]
-
szeva000
addikt
válasz bistvan59 #78 üzenetére
Leformázod fat filerendszerre a pendrive-ot.Azután kicsomagolod a 3db file-t rá.
megnyitot az em7075d.ver-t egy jegyzettömbbel vagy word.....
ezt másold be a régi helyett.:VERSION='1.00.11'
LOCATION='em7075d.bin'
KERNEL='Yes'
PKG_LOCATION='em7075d.pkg'így mentsd el és így frissíts.
Először a lejátszót kapcsold ki.Majd próbáld meg utp kábelt is kihúzni,ha nem akarná látni,de sztem menni fog.
Bekapcsolás után majd azonnal látni fogja,hogy új fw van és frissítsd.Azzal ne foglalkozz,hogy most 11-es fw-nek van írva,mert frissítés után visszaáll az eredetire.(amelyiket felrakod)
Sajna másképpen nem megy fel a 10-re,ezért kell 11-nek látnia.
Így kipróbáltam már 4db fw-t,tökéletesen visszaírható.A régire meg már mehet az újabb,akkor nem kell átírni. -
szeva000
addikt
válasz bistvan59 #74 üzenetére
a régebbi fw-t is fel lehet rakni,az nem gond.
A em7075d.ver fájlban át kell írni a verziószámot 11-re a XXX(régi verziószámról)-ről.Így már újabb fw-nek látja és felmegy usb-ről.
Maga a lejátszó okés,de a netes rész ezzel a transmissionos f*ssal egy nulla.
Én ma már kipróbáltam pár fw-t,igazából egyikkel sem muzsikált tökéletesen.
Én nem hinném,hogy van magyar nyelv a fw-ben. -
bistvan59
csendes tag
Köszi.
USB-ről felraktam a 9-est,de én is elszúrtam mert így meg nem kellenek neki a régebbi fw-k és gondolom azok valamelyikén lehet a magyar nyelv.Így hát most kínlódhatok vele angolul.
Egyébként jól működik,igaz én nem tudom használni neten(mert akkor kellene venni egy router-t).No mindegy. -
szeva000
addikt
válasz bistvan59 #71 üzenetére
a 10-es,legújabbat fel ne rakd,mert egy F*S!
Én feltettem és az egész egy rakat kaka.Torrentezéskor szétfagy,hameg éppen nem teszi,akkor a sávszélt alig használja ki.
És a legelszomorítóbb(elvileg lehet usb-ről fw-t frissíteni),hogy usb-ről nem tudom viszatolno a 9-es fw-t.
Nekem nem nagyon jött,be ez az egész.Én a torrent miatt vettem meg igazán.
Ha töltök,akkor filmet nem lehet nézni,mert lekapcsolja a torrentet.Érdekes módon,ha a PC-ről hálóból nyitom meg a rákötött HDD-t,akkor továbbra is megy a letöltés.
Nomeg baszi lassú az egész.
Az LG tv-m médialejátszója keresztbe megeszi.[ Szerkesztve ]
-
bistvan59
csendes tag
Sziasztok!
Kedden jön meg az eminentEM7075-DTS lejátszóm.
Ha valaki tud válaszoljon két kérdésemre.
1.lehet e firmware-t frissíteni usb-ről(elég problémás lenne netről frissíteni)?
2.Melyik fimwwae-t érdemes felrakni a lejátszóra.
Előre is köszi az esetleges válaszokat. -
kisgyerek85
senior tag
válasz elfelejtette #69 üzenetére
Mivel nem tudja dekódolni a dts hangot az erősítője, ezért nem szólal meg.
-
elfelejtette
veterán
Sziasztok!
Kollégámnak van egy 7075-ös lejátszója, és panaszkodik, hogy a DTS hanggal felvett filmeknél a hangot nem játssza le. Az erősítője egy régebbi Technics erősítő, ami optikai kábellel kötött össze a lejátszóval. Viszont az erősítője csak Dolby Digitalt tud. Most ez a baj, vagy csak valamit át kellene állítania a lejátszón?
Előre is köszi!"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
ToBeY
nagyúr
Tudom hogy nem ez a készülék elsődleges funkciója,de lehet használni egy fajta home seed servernek?
-
vjozsef
senior tag
"ha nem a sajat szememmel latom el sem hiszem:
45gbos Avatart nezem es kozben tobbszalon torrentezek, jo kozben amikor torrentet elokesziti akkor megall film, aztan megy tovabb.
"Forrás: http://forum.mpeg4-players.info/index.php?showtopic=2125&st=180&p=147362&#entry147362
-
vjozsef
senior tag
válasz zoli_varga #52 üzenetére
Sztem nem lesz bele gondod, igen vannak korlatozasok. transmission-re le lett cserelve a torrent kliens a legujabb BETA fw-ben, eleg jol teljesit.
-
zoli_varga
csendes tag
Köszi!
De ez még nekem nem sok mindent árul el. Elég stabil 4-5 MB/s ! letöltéssel "dolgozom" itthon. És nem tudom ezt hogy preferálná a lejátszó, legalább is a torrent része.
Amúgy van benne valami korlátozási beállítás gyárilag? Gondolok itt az egyszerre futtatható torrentek számára, a max peerek számára.Zoli
-
vjozsef
senior tag
válasz zoli_varga #50 üzenetére
Igen tud, Avatar 45GBos BD filmet nezem, kozben 5 szalon toltok le, es masolok ra.
-
zoli_varga
csendes tag
Akinek van ilyen lejátszója az meg tudná mondani hogy torrentezés közben is tud filmet lejátszani?
Egyáltalán mennyi torrentet tud kezelni egyszerre fagyás nélkül? -
vjozsef
senior tag
Hoppa, ez azert szemet gyonyorkodteto:
http://forum.mpeg4-players.info/index.php?s=&showtopic=2125&view=findpost&p=146686
-
DarkFater
tag
válasz Johnny0004 #47 üzenetére
Szia!
Már kijavították.
Sorba jönnek ki minden gyártónál az új chipsetes készülékek.
Ezek az un plusszos készülékekEgyébként lényegtelen dolog volt.
A hiba az volt, hogy valami miatt a chipset 7.1 hangokat direktben nem adta ki erősítőre. Viszont 5.1-re és sztereóra le lehetett keverni.Tekintettel felhasználók között "rendkívül" elterjedt a 7.1 -es hangrendszerek "óriási" számára valahogy senki nem érezte tragikusnak ezt a hibát
Addig röhögtünk azon amit a főnök mondott, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...
-
Johnny0004
tag
Az igaz hogy a realtek-es chip nem tudja a TrueHD 7.1-es hangot?
RTD1073DD ez a chip van a nagyban. AC Ryan-ben is ez a chip van?
Akkor az sem tudja? -
szalai56
senior tag
válasz errorcode06 #40 üzenetére
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
geogabcsi
tag
válasz mongoose123 #5 üzenetére
Kedves mongoose123!
Tudnál pár sort írni a EM7080-ról? Torrent kezelés, hálózati lejátszás stb. Konkrétan az érdekel, hogyan lehet megoldani a torrentezést. Gondolom fel kell frissíteni a szoftvert és akkor már tudja ezt a funkciót. A torrent hivatkozást egy hálózati webes felületen kezeli? Lehet-e a belső vinyóján kívül egyenesen NAS-ra letölteni? A lejátszást azt látom, hogy kezeli onnan.
Várom válaszod és előre is köszönöm!
-
forgonati
őstag
A legnagyobb tesó egy az egyben az eGreat R2A. Olyannyira hogy még a firmware is ugyanaz, konkrétan nekem a legnagyobb Eminent firm-je van rajta az eGreat r1B lejátszómon. Kiköpött ugyanaz, mint az összes eGreat R sorozat. Amúgy jó kis lejátszók, tudom ajánlani. Minden filmet róla nézek, wifin keresztül, egyenesen a gépemről, éjjel meg megy a lejátszón a torrent. Igy nem kell zúgni a laptopomnak, és rengeteg áramot spórolok. Ki van ez találva
Keelah Se'lai!
-
ZEN1TH
őstag
lol kicsit panasonic koppintasu a legnagyobbik taviranyitoja
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
priti
addikt
gép használtan továbbadásakor is fontos szempont lehet, nem csak akkor, ha – ne adj isten – elromlik.
Az Isten tulajdonnév azonnali hirtelenben magadat elszégyeld. Kitagadlak az egyházközség kötelékeiből vaze !
Hardverlesen
-
errorcode06
őstag
Áholy ! Ezeknek a médialejátszóknak van külön topikjuk ?
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Sefter
veterán
miért különösen ajánlott ha az A.C. Ryan ugyan ezt tudja ~40-ért..
Psn ID: sefter_hun
-
nagyúr
válasz szombatitomi #35 üzenetére
jaaa... én AV erősítőbe kötöm HDMI-vel, nekem úgy semmi baja nincs. Tökéletesen szól mind az 5 hangfal.
Üdv,
Vik~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
jones965
Modder
Lesz ami lesz alapon, én megrendeltem a 7080-ast. Remélem jó választás lesz, amit csak és kizárólag a vinyó fogadása befolyásolta a többi konkurens termékkel szemben.
-
szombatitomi
senior tag
Igen, én is ezt használom itt gépen, mert szerintem ennek a legszebb a képe, és itt 2.1-en mindenféle hangsávval nagyon szépen szól, viszont ha rákötöm a Z-5500-ra, akkor tompa, a center hangja szól a front hangszórókból is szól. A stevve-féle AC3filter beállításokat használom.
Üdv,
Tomi -
nagyúr
válasz szombatitomi #32 üzenetére
Nem egészen értelek, lassan egy éve XBMC-t használok, és a DTS meg a DD5.1-es hangsávokkal soha nem volt probléma. Az XBMC-t elég 1x jól beállítani és utána működik az rendesen, neked mi a baj vele?
Üdv,
Vik~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
szombatitomi
senior tag
-
TamasTek
csendes tag
válasz szombatitomi #18 üzenetére
Én a helyedben inkább maradnék a HTPC-nél. Lehet hogy drágább egy jó HTPC mint egy ilyen kis masina de az legalább pontosan azt fogja tudni és olyan képességei lesznek amire szükség van. Az ember szabadon választhatja meg hogy mival játsza le a videókat és a zenéket, ráadásul a cucc tetszőlegesen bővíthető (akár Blu-Ray íróval is, aminek most még elég borsos ára van de később tuti olcsóbb lesz az is).
-
veterán
Hát lassan el lehet gondolkodni egy vásárlásán,talán ha olcsóbb lenne azt hiszem még várok egy kicsit
duree54
-
szombatitomi
senior tag
válasz Rickenstein #26 üzenetére
Ezért írtam az első (illetve második) mondatot. Ezt a lejátszót nem arra találták ki, hogy lejátszd vele a megvásárolt (optikai lemezen lévő) filmeket.
[ Szerkesztve ]
-
a000
őstag
Először úgy olvastam a cikk címét, hogy eminem-t mondom mivan?
-
Rickenstein
senior tag
válasz szombatitomi #25 üzenetére
50-ért Blu-Ray írót? Dehát a megvásárolt filmek már eleve Blu-Ray korongon vannak, nem? :p
PS C:\>_
-
szombatitomi
senior tag
DarkFater-nek igaza van. A Multimédia lejátszót nem arra találták ki, hogy lejátszd vele a BD lemezeidet (nem is tudod, nincs benne optikai meghajtó). Így Ha a Blu-Ray lejátszót megveszed 30-ért, vehetsz hozzá 50-ért Blu-Ray írót a PC-dbe, meg még erre az írható Blu-Ray lemezek ára, ami darabonként 1300 Ft. Namost ha én kiírnám Blu-Ray lemezekre a 100 darabos Full HD filmgyűjteményem, akkor 130.000 Ft lenne csak a lemez. Így meg beleteszem a winyót, és minden ott van rajta. 70.000-ből kijön az egész.
-
h-yle
addikt
válasz DarkFater #23 üzenetére
Csak a vicc kedvéért:
Renault Megane Trophy
Renault Megane Renaultsport R26.RTalent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
DarkFater
tag
Hát kedves Mentor te nagyon el vagy tévedve.
Egy modern HD player és egy BD player egyáltalán nem ugyanaz a kategória.
Egy sportkocsi és egy Renault Megane összehasonlítható, de nem sok értelme van.
[ Szerkesztve ]
Addig röhögtünk azon amit a főnök mondott, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...
-
DarkFater
tag
válasz salytmasztor #20 üzenetére
Azért van egy pár már a piacon.
Ha jól rémlik a Hyundai-nak van valami ilyen modellje, állítólag nagyon olcsó, mást nem tudok róla, nem ismerem.
Ott van a Dvico-nak a Tvix 6600N ami télleg jó de hihetetlenül drága.
Az AC Ryan meg most hozza ki a napokban (megint) az új modelljét ami ilyet tud.
Állítólag sokkal jobb lesz mint az előző (szerencsétlen) modell és jobb ára is lesz.Én azt hiszem kompromisszumosan erre a középső darabra fogok gyúrni.
-
=Mentor=
őstag
Drága... Nehogy már egy koszos lejátszóért adjak 50 rongyot + Vinyó nélkül nagyjából nem ér semmit ami + tízezrek az árhoz
Akkor már inkább egy Blu-ray lejátszó 30 rongyért kapok Samsungot, ami azért csöppet komolyabb márka.
[ Szerkesztve ]
-
salytmasztor
aktív tag
Korrekt "mindenevo" multimedias lejatszo ami felvetelt is tud es nem horrorisztikus az ara, ilyen letezik-e mar vajon?
-
nbg
senior tag
A "korrektebb Blu-ray és DVD képkezelés" alatt mit szabad erteni? Milyen kepfajlokat jatszik le, mondjuk Blu-Ray eseteben?
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
szombatitomi
senior tag
Ez a EM7080 nagyon bejövős. HTPC-t akartam építeni, de lehet ez lesz helyette.
-
h-yle
addikt
Azért botrány, hogy ugyan arra a több éves valszeg $10-20 designra épít mindenki $100-150-os lejátszókat. Kiváncsi lennék mennyiért gyártanak le Kínai barátaink két raklap médialejátszót. Onnantól meg kb. designolni/lopni kell egy akármilyen GUI-t és mehet a biznisz.
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
rolkaDb
aktív tag
A nagy testvér igen csak bejövős. Az ára viszont már nem.
-
rudi
nagyúr
Az ugye megvolt, hogy az O!Play is Különösen ajánlottat kapott? Ez az EM7080 lejátszásban nagyjából ugyanazt tudja, plusz torrentezik meg csinál még egy csomó interntes dolgot, van komponens kimenete, kobbektebb Blu-ray és DVD képkezelése, adnak hozzá több kábelt, lehet bele merevlemezt tenni és 5 éves a garanciája.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Entryy
aktív tag
Pontosan,HD TV mini és sztem ugyan arról a boltról tudunk
A rendelés már folyamatban van és remélem nem sokára már az autómban üdvözölhetem.
A 7500HUFos árához ezek sehol sincsenek.
Külső winchesterről akarom majd etetni,remélem el fogja bírni valamelyiket ( 1,8" v. 2,5")http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
Champipi
aktív tag
Az Asus Oplay most 27 000 Ft-ba kerül. Ez mivel tud többet 2× annyi pénzért, hogy még különösen ajánlott minősítést is kapott? Nekem nem jött át a cikk átfutása után.
-
banhammer
veterán
Nem értem miért spórolnak a gyártók azon a max. pár ezer Forintos HDMI kábelen...
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kcsa
veterán
Ha sima divx lejátszót keresünk egyik nagy elektronikai áruházláncban már bőven 10k alatt kapható... Ehhez képest igen drága az ára...
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
marcias
őstag
"húgy gondoljuk..." utolsó oldalon.
-
DarkFater
tag
válasz mongoose123 #2 üzenetére
Bizon, bizon!
A popi jó kis cucc volt a maga idejében, kár, hogy már kezd eljárni felette az idő és nem nagyon figyelnek oda a támogatására.Rudinak üzenem, hogy a kábelek között én mintha TOSLINK kábelt is látnék....
-
mongoose123
aktív tag
nekem popcorn van otthon popcorn a-100 ( http://www.ibood.com/img/product/other_popcorn01Large.jpg ) és teljesen megvagyok vele elégedve.
-
veterán
Sose hallottam ezekről én se, de úgy látom, a nagyobb tesó tényleg elég jól teljesít. Helyes-helyes. csak kicsit drágák.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- Spórolós topik
- RAM topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- JBL BAR 1000 7.1.4 csatornás Dolby Atmos Soundbar - Új, garanciális akár beszámítással
- B&W DM 602 S3 hangfal
- harman/kardon Citation 500 fekete & szürke - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Inakustik Das Monitor RCA kábel 4m (nem csak) Autó Hi-Fi-hez - Új, bontatlan, több db
- WiiM PRO PLUSZ