- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RAM topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szombatitomi #35 üzenetére
jaaa... én AV erősítőbe kötöm HDMI-vel, nekem úgy semmi baja nincs. Tökéletesen szól mind az 5 hangfal.
Üdv,
Vik -
válasz
szombatitomi #32 üzenetére
Nem egészen értelek, lassan egy éve XBMC-t használok, és a DTS meg a DD5.1-es hangsávokkal soha nem volt probléma. Az XBMC-t elég 1x jól beállítani és utána működik az rendesen, neked mi a baj vele?
Üdv,
Vik -
TamasTek
csendes tag
válasz
szombatitomi #18 üzenetére
Én a helyedben inkább maradnék a HTPC-nél. Lehet hogy drágább egy jó HTPC mint egy ilyen kis masina de az legalább pontosan azt fogja tudni és olyan képességei lesznek amire szükség van. Az ember szabadon választhatja meg hogy mival játsza le a videókat és a zenéket, ráadásul a cucc tetszőlegesen bővíthető (akár Blu-Ray íróval is, aminek most még elég borsos ára van de később tuti olcsóbb lesz az is).
-
Rickenstein
senior tag
válasz
szombatitomi #25 üzenetére
50-ért Blu-Ray írót? Dehát a megvásárolt filmek már eleve Blu-Ray korongon vannak, nem? :p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LEGO klub
- Azonnali játékos kérdések órája
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest