- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik
- Léghűtés topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Energiahatékonyabb lesz a Lunar Lake az új Arc meghajtóval
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem nagyon szimpatikus pedig tényleg! Egy eszköz lenne arra, hogy sose kelljen kiszolgáltatottnak éreznem magam teljesen, illetve akár lemondhassak nagy fájdalom nélkül a nyugdíjról is. Megmondom őszintén, ha bejönne egy EU-s alapjövedelem -mondjuk 400-500€-, én boldogan élnék abból, mert ki tudnám egészíteni könnyű, kényelmes, otthoni munkával annyira, amennyi nekem elég. Ismerek még jópár embert, aki így lenne vele, és némelyikük értékteremtése valóban nem megszokott, de bőven lehetne arról vitatkozni, hogy mi számít értékteremtésnek a világban!
Ha szervezel egy sokak számára élvezetes sportversenyt, akkor pl. teremtettél értéket, vagy sem? Stb.
A leendő magyar alapjövedelem viszont nem nagyon mozgat, bár azt is jó ötletnek tartom. Más kérdés, hogy nem szavaznék az MSZP-re semmi pénzért!
(A jelenlegi kormányra sem, de ők nem is ígérnek alapjövedelmet.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Opel topik
- Gyúrósok ide!
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Garis! Csere Beszámítás! Acer Predator Helios 16! I9 13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD!
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest