Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Penge_4

veterán

válasz ntomka #170 üzenetére

Én is próbálkoztam már vele úgy unalmamban, RSS-ét a lassúsága miatt nem használom, Maps-t nagyon ritkán, akkor is inkább a StreetView-t, a keresőt még megszoknám a Bing-et, analytics scriptek eleve blokkolva, ezen kívül pedig semmit nem használok (blogger acc évente 1-2 alkalommal jól jön ha valahol hozzá akarok szólni, youtube-ot nem is társítottam a Google Acc-al, ha valaki confirm-es tartalmat linkel, akkor bugmenot, Picasa csak gépen van tűzfalban letiltva (a zoomja verhetetlen), Google Docs bugos xar, meg Operával nem kompatibilis, nem használom, a Docs-t max PDF olvasásra (nem kell desktop cucc, mikor azt is kb kéthavonta 1-2 alkalommal nézek), meg vicces PPS-ek megtekintésére (mivel utálom a zenélő áttűnő MS PPT-t), szóval annyira nem vagyok Google függő.
    Viszont a Gmail-ről addig nem tudok lemondani, amíg máshol nincs meg az a fícsörkészlet (IMAP) na meg 1-2 googlegroups-os lista is befigyel.

"mondjuk hozzátartozik, hogy én nem blokkolok semmit"

Akkor az Analytics szépen nyomon követ IP alapján, hiába a Bing-ről mész, ha azokat az oldalakat böngészed, ahol fut az AdSense/AdWords script. Na meg gondolom neked is van jópár Gmail-es ismerősöd.

Új hozzászólás Aktív témák