Hirdetés
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Én is próbálkoztam már vele úgy unalmamban, RSS-ét a lassúsága miatt nem használom, Maps-t nagyon ritkán, akkor is inkább a StreetView-t, a keresőt még megszoknám a Bing-et, analytics scriptek eleve blokkolva, ezen kívül pedig semmit nem használok (blogger acc évente 1-2 alkalommal jól jön ha valahol hozzá akarok szólni, youtube-ot nem is társítottam a Google Acc-al, ha valaki confirm-es tartalmat linkel, akkor bugmenot, Picasa csak gépen van tűzfalban letiltva (a zoomja verhetetlen), Google Docs bugos xar, meg Operával nem kompatibilis, nem használom, a Docs-t max PDF olvasásra (nem kell desktop cucc, mikor azt is kb kéthavonta 1-2 alkalommal nézek), meg vicces PPS-ek megtekintésére (mivel utálom a zenélő áttűnő MS PPT-t), szóval annyira nem vagyok Google függő.
Viszont a Gmail-ről addig nem tudok lemondani, amíg máshol nincs meg az a fícsörkészlet (IMAP) na meg 1-2 googlegroups-os lista is befigyel."mondjuk hozzátartozik, hogy én nem blokkolok semmit"
Akkor az Analytics szépen nyomon követ IP alapján, hiába a Bing-ről mész, ha azokat az oldalakat böngészed, ahol fut az AdSense/AdWords script. Na meg gondolom neked is van jópár Gmail-es ismerősöd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest