Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Először egy pm810-es ssd-re (sata2 128GB 10 éves) telepítettem amin a win7 rendszerem backup-ja volt, egy ugyan ilyen SSD-n volt az éles Win7 rendszer is,. Telepítés fel-driverezés után jóval lassabban reagált az inputra, volt hogy fél másodpercig tartott mire a kattintottam és megnyitott valamit a file kezelőben.
Második próbálkozás egy intel 520-as SSD-re volt, ugyan itt már homokórázott ha olyan pillanata volt és 100%-ra írta a lemezterhelést.
Harmadik egy DC3700-as SSD-re volt, csak át ghost-ol-tam az OS-t az 520-asról és gyönyörűen ment a 10.
Végleges megoldás egy nagyobb kapacitású DC3710 lett.
Azóta 10572 órát (1,2 év) ment, ennyi a gép üzem ideje is, mert nem alszik a drive. Ez idő alatt 7,3TB-t írt és 7,5TB-t olvasott a smart tábla szerint.
Azon vagyok fennakadva hogy Win7-el a 2.3TB-t nem értem el ~5 év! üzemidő alatt, pedig pontosan ugyan erre volt használva a gép. Szóval nem állja meg a helyét hogy: "egyáltalán nem erőforrás-igényesebb."De.
-
Armagedown
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Spórolós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BIOS topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest