- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- Home server / házi szerver építése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Dehogy maradnak ki. Ott a Brazos-T. Csak annyi, hogy nem ARM-mal szeretnének ide belépni, hanem egy x86-os lapkával. Ez lesz a Hondo kódnevű fejlesztés, ami gyakorlatilag ugyanaz, mint a mostani Zacate, csak kivesznek belőle pár dolgot, hogy jobban igazodjon a piachoz. Nyilván PCI Express x4 nem kell egy tabletprocesszorba például, de van más is, amit érdemes átalakítani.
Egyébként én a terméket már láttam. Magát a külsőt nem, de képességekről már kaptam mutyivideókat, amolyan fejlesztői platformról. Kicsit hiányos volt a borítás, de még fejlesztés alatt áll, így ez elfogadható. A sebességből és a funkciókból nekem az látszik, hogy az AMD a nagy teljesítményre, és a széles funkcionalitásra megy rá, és ez jó drágán lesz ... 600-900 dollár között. Itt főleg azt kell érteni, hogy mindent eszik, azaz Android, Windows 7-8, esetleg Linux. Illetve a játékokban úgy néz ki, hogy eléggé erős. Például a Half-Life 2 nem gond neki komoly részletesség mellett sem. Majd fogok mondani adatokat, de csak azután, hogy kiküldték a termékmintákat. Ha most megírnám a 3DMark eredményeket, akkor rátalálnának a szivárgás forrására.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
banhammer
veterán
Kivancsi vagyok, hogy mit fog elerni a mobil piacon az uj Windows.
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
lenox
veterán
Nekem azert merult fel, mert mar kuzdenek egy ideje az nvidiaval, es ha nekem versenykepes technologiam lenne, mint az amd-nek, es az egyik ellenfelem ezt egy lehetseges uj piacon probalna bevetni, en biztos valamit probalkoznek. De amugy nem vagom az amd strategiajat, szoval lehet, hogy ez egyertelmuen kizarhato, ezert kerdezem, hogy ebbol ok vajon ugy gondoltak, hogy total kimaradnak? Az nv amennyire ertem eleg jol belelovalta magat, meg az ms is komolyan rakeszult, szoval van eselye, hogy par ev mulva ebbol lesz piac, annyi csak a kerdes, hogy az a par ev az mennyi.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Jó, de a GPU technológiájukat nem ARM-hoz tervezték. Most még mindegy, mert VLIW van, de utána GCN lesz, és ahhoz AMD64 magok kellenek, mert az a koncepció, hogy a CPU és a GPU ugyanazokat a 64 bites pointereket kezelje. Persze át lehet tervezni mindent az ARM-hoz, de sok idő, és egyelőre nem is biztos, hogy megéri.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
csapee
őstag
De kar hogy a Defy bootloadere zart, mert elviekben akkor futna a csempe is:-)
Csapee
-
-
zooly
aktív tag
A fejlesztőknek nem kell HW-re optimalizálniuk, mivel WoA alatt is API-k vannak (DirectX, stb.), így teljesen mindegy egy adott gyártó mikor jelenik meg a kompatibilis termékeivel, lényeg hogy ezeket az API-kat támogassa - a teljesítmény pedig a vason és a drivereken fog múlni.
https://www.ratingraph.com/
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A WoA legjobb esetben is az év végén startol. Addigra kész lesz az MSM8960 Pro. Ha kalkulálunk egy pici csúszással, akkor már a Tegra 4 is itt lesz. Itt most az a lényeg, hogy a fejlesztők kapjanak hardvert. Jó lenne, ha az OMAP is beszállna, mert hátrány, ha az NVIDIA és a Qualcomm felé elmegy az optimalizálás. Persze az Imagination Technologies hozza a Windowsos formáját, ami nem lepett meg. Össze kell kapniuk magukat, különben nagy szívás lesz azoknak, akik PowerVR-re építenek.
[ Szerkesztve ]
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Még nincs teljesen eldöntve, de úgy áll a helyzet, hogy valóban előtelepítős lesz. Talán ez egyszerűbb egyelőre, de a telepítős verzió technikailag megoldható. Összegyűjtik, hogy mely termékek jók, és PC segítségével meg lehet annak oldani a telepítését.
A Windows Phone az speckó dolog szvsz. Ez a piac abszolút nem igényli a buherálást. A tabletpiac inkább, bár a többség itt is elégedett azzal ami van.Valóban nem a legjobb megfogalmazás. Átírtam jóra. De arra is lehet még gondolni, hogy a program tartalmazhat x86 specifikus dolgokat, ami változtatni kell ARM-ra fordítás előtt.
-
DemonDani
addikt
Már ennyire jól állna az MSM8960 Pro? A sima esélyesebbnek tűnik szerintem, persze az API-k miatt az Adreno 320 jobb lenne, de most olyanra fejleszteni ami lehet kész se lesz mire jön a Win8 nincs értelme, olyan kéne ami már most is nagy mennyiségben elérhető
(#6) ddekany
raspberry pi[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
ddekany
veterán
"A Windows 8 ARM-os verziója még nem tölthető le"
Ha jól értesültem, az ARM-os Windows-ból eleve nem lesz külön megvásárolható, csak készülékre a gyártó által előtelepített. Hasonlóan mint ahogy Windows Phoneal is van. Ennek ellenére lesz letölthető változat egyáltalán? Min fog az futni?
"A redmondi óriáscég számos alkalmazást átír az ARM architektúrájára"
Nem hinném, hogy ahhoz át kell írni alkalmazásokat... Amiatt, hogy nincs Win32 API csak WinRT már annál inkább. De annak meg semmi köze az ARM vs x86 dologhoz.
[ Szerkesztve ]
-
lenox
veterán
Az arm-os windows 8-bol az amd total kimarad?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest