Hirdetés
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
MasterMark #12 üzenetére
A suli gépein tuti elmennének, az A épület földszinti termeiben olyan vasak vannak, hogy ihaj
-
MasterMark
titán
Baromi jól néz ki.
Emiatt, meg a Star Citizen miatt, majd valami PC-re is be kell újítsak.
-
Mister_X
nagyúr
Én az ELITE-ben szinte nem is harcoltam csak ott, ahol kellett. Kalmár voltam, nem kalóz vagy zsoldos. Remélem, hogy itt is lesz erre valami lehetőség (sőt, tutitra lesz). Az, hogy lesz látványos űrharc, az csak hab a tortán. Nyakamat rá, hogy itt is lesz nem kevés kihívás, csak azért ciki lenne a videóban meghalni.
-
gebro
aktív tag
Kedvet kaptam arra, hogy kipróbáljam.
-
Cythyel
senior tag
FreeLancer feelinges de nagyon...
-
Nem kötözködés, jogos érv.
A problémáim:
-Két capital ship egymást lövi pár száz méterről.
-A "vadászok" detto erősen közelharc szinten mozognak.
-A gépek mozgása erősen árkádos.Félreértés ne essék, látom én is, hogy azért annyira rossz nem lesz ez, és örülök annak, hogy újra elkezdtek jönni az űrhajós játékok (idén jön az X: Rebirth, és jövőre már béta fázisba lép a Star Citizen is), csak azért az Elite névtől és Braben-től ennél én többet vártam. :\
-
Depyangel
tag
Nem vagyok oda az ilyen játékokért de ez videó alapján szerelem első látásra
Tuti megveszem ahogy kijön!!
-
Nem akarok túl negatív felhangokat, de nekem csalódás ez a videó (is). Az Elite-ben (akármelyik részéről beszélünk), az űrharc mindig komoly kihívás volt, és persze korlátozott szinten, de volt köze a realitáshoz. Namost ez a videón egy arcade lövöldözés... :\
-
pengegyerek
aktív tag
Nagyon jól néz ki várós
-
DummyBoy
senior tag
Ha ennek az Elite-nek lesz bármi köze is "AZ" ELITE-hez, akkor instant buy lesz valószínűleg nálam
-
kriszpontaz
veterán
Ez állati jól néz ki. Meg is veszem amint megjelenik az tuti. Retro emlékeim még élnek az Elite-ről
. Zsír játék volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest