Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Payskin
tag
MK VII: Azért remélem érzed a hozzászólásodban a tahó, alpári, szégyentelen, vonalat...
Nem. A tiédben viszont igen. Én kinyilvánítottam a tiszteletemet az elhunyt iránt, és jeleztem, hogy hülyeség van a cikkben. Te, viszont, faék egyszerű módon elkezdtél személyeskedni, amivel semmi baj nincs; egyrészt nem vagyok sértődős, másrészt, ez főleg téged minősít, nem engem.
Jim Tonic: Ehhez hozzájön, hogy a cikket sem sikerült értelmeznie.
Azóta sikerült idézőjelbe tenniük mindkét helyen a feltalálást, ami így sem pontos, mert az e-mailt tényleg ő találta fel, tehát teljesen felesleges az idézőjel. Idézőjel nélkül a cím és az első bekezdés is azt állította, hogy ő találta fel a kukacot is. Nem tudom, mit kell ezen értelmezni, vagy mit nem sikerült értelmeznem. Ez egyszerűen hülyeség, vagy szebben mondva pongyola fogalmazás. Az idézőjeltől sem lett sem jobb, sem igazabb, de mindegy.
dhr: Valoszinuleg nem a karaktert hanem az e mailben a cimzesre valo hasznalatat talalta ki
Így van, nem is valószínűleg, hanem konkrétan ő találta ki.
kisza25: Köszi, hogy bemásoltad, így, remélhetőleg, mindenki más számára is tiszta, hogy miről beszéltem.
További jó estét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- Milyen notebookot vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Háztartási gépek
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Starlink
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest