Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Payskin

tag

MK VII: Azért remélem érzed a hozzászólásodban a tahó, alpári, szégyentelen, vonalat...

Nem. A tiédben viszont igen. Én kinyilvánítottam a tiszteletemet az elhunyt iránt, és jeleztem, hogy hülyeség van a cikkben. Te, viszont, faék egyszerű módon elkezdtél személyeskedni, amivel semmi baj nincs; egyrészt nem vagyok sértődős, másrészt, ez főleg téged minősít, nem engem.

Jim Tonic: Ehhez hozzájön, hogy a cikket sem sikerült értelmeznie.

Azóta sikerült idézőjelbe tenniük mindkét helyen a feltalálást, ami így sem pontos, mert az e-mailt tényleg ő találta fel, tehát teljesen felesleges az idézőjel. Idézőjel nélkül a cím és az első bekezdés is azt állította, hogy ő találta fel a kukacot is. Nem tudom, mit kell ezen értelmezni, vagy mit nem sikerült értelmeznem. Ez egyszerűen hülyeség, vagy szebben mondva pongyola fogalmazás. Az idézőjeltől sem lett sem jobb, sem igazabb, de mindegy.

dhr: Valoszinuleg nem a karaktert hanem az e mailben a cimzesre valo hasznalatat talalta ki

Így van, nem is valószínűleg, hanem konkrétan ő találta ki.

kisza25: Köszi, hogy bemásoltad, így, remélhetőleg, mindenki más számára is tiszta, hogy miről beszéltem.

További jó estét. :)

Új hozzászólás Aktív témák