Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Payskin
tag
MK VII: Azért remélem érzed a hozzászólásodban a tahó, alpári, szégyentelen, vonalat...
Nem. A tiédben viszont igen. Én kinyilvánítottam a tiszteletemet az elhunyt iránt, és jeleztem, hogy hülyeség van a cikkben. Te, viszont, faék egyszerű módon elkezdtél személyeskedni, amivel semmi baj nincs; egyrészt nem vagyok sértődős, másrészt, ez főleg téged minősít, nem engem.
Jim Tonic: Ehhez hozzájön, hogy a cikket sem sikerült értelmeznie.
Azóta sikerült idézőjelbe tenniük mindkét helyen a feltalálást, ami így sem pontos, mert az e-mailt tényleg ő találta fel, tehát teljesen felesleges az idézőjel. Idézőjel nélkül a cím és az első bekezdés is azt állította, hogy ő találta fel a kukacot is. Nem tudom, mit kell ezen értelmezni, vagy mit nem sikerült értelmeznem. Ez egyszerűen hülyeség, vagy szebben mondva pongyola fogalmazás. Az idézőjeltől sem lett sem jobb, sem igazabb, de mindegy.
dhr: Valoszinuleg nem a karaktert hanem az e mailben a cimzesre valo hasznalatat talalta ki
Így van, nem is valószínűleg, hanem konkrétan ő találta ki.
kisza25: Köszi, hogy bemásoltad, így, remélhetőleg, mindenki más számára is tiszta, hogy miről beszéltem.
További jó estét.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ray Tomlinson küldött a világon először elektronikus levelet, és ő használta elsőként a @ karaktert a címzett megnevezéséhez.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest