Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Pedig a piranhas harcrendszernel jobbat en nem lattam. Taktikazni kell benne es nem csak egy idiota clickfest mint a legtobb rpg. Mar az is csoda manapsag, ha egy rpg a jobb egergombot is hasznalja, es nem csak a balt kell utemesen nyomkodni. Ehhez kepest pl a Gothic 1-2 kulonbozo iranyai es komboi maga a csoda.
-
persil
nagyúr
Nem csak nem jon be, hanem egyszeruen igenytelenek a " nemet jatekok", a 99%uk hasznalhatatlansagig bugos megjeleneskor, az animaciokat meg fajdalmas nezni.
Mindezektol fuggetlen en is szeretem jo par jatekukat, es ezert sajnalom a bennuk rejlo igenytelenseget.
A gothic 1-2ot romma jatszottam es hidd el, hogy nem a haritas/gurulas/visszatamadas elvevel van baj, hanem a kivitelezessel, ami egy gorcs, egy eros hasfajas.Ez sajnos a nemet jatekiparban vedjegy.
Ettol meg nem szar jatekok es megertem, ha valaki belezug egyikbe-masikba, de ezek sajnos szaraz tenyek.
-
copass
veterán
-
Crytek
nagyúr
Az hogy neked nem jött be egy dolog. A Gothic harcrendszere egy "kuriozum" vagy meg tudod szokni vagy nem. Ha nem akkor egyértelműen nem fog bejönni a játék.
Pedig ami atmoszféra és hangulat van ezekben ,még ezzel a már nagyon idejétmúlt grafikával is bármikor beszippant és nem ereszt.
Bárcsak apró modosítással jönne ezekből remastered (Gothic 1-2) -
Seikai
aktív tag
Nekem mindig is bejöttek a piranhás játékok. Rengeteg humor, realisztikus "éjszaka feeling" jó fejlődés, marha jó párbeszédek és izgalmasan megtöltött világ. A sztori és harcrendszer sosem volt az erősségük és a hős is demens még a nevét sem tudja soha, ha mégis a akkor lelkét mindig elrabolja vmi
A gothic4-en érződött is hogy már nem a piranha csinálta és kiveszett belőle a német varázs.
Tény ez egy megosztó fejlesztő csapat... van akinek bejön van akinek nem. De akinek igen az egy életre beleszeret a játékaikbaÉn maximálisan támogatom őket!
És még valami én eredeti német nyelven játszottam velük úgy az igazi kb. +20% feelinget ad a varázshoz
-
persil
nagyúr
A harc, már amennyit láthatunk belőle sajnos borzasztóan pyranha bytes-os. Ami mellett a szótárban a gagyi, idétlen, igénytelen, életszerűtlen áll.
Eddig sikerült minden játékukat elrontani a végtelenségig elbénázott harccal.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest