- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aha, hogyne. Szerencsére a mai online naptáraknak köszönhetően kideríthető, kinek lesz igaza. 2016.04.13-án visszatérünk rá. Szerintem a Mantle sehol nem lesz, vagy maximum ott, ahol a PhysX.
Addig is BIZONYÍTÉK, nem ígéret. Majd csinálok kihasználtság tesztet is, de most nézzünk egy AIDA64 CPU tesztet a tied mellé.
-
kovsol
titán
Mire te DX12 meg mantle játékokkal fogsz játszani addigra a kukában lesz az összes mostani proci, vagy valami netezős gépben.
Meg ez a sok kisebb erősségi maggal nem az FX -re gondoltak hidd el nekem. Intelnek van egy olyan előnye, hogy édes mind1 mantle vagy akármilyen játékot futtatsz a gépen, akkor is kiegyensúlyozott teljesítményt fog hozni, nem kell azon görcsölni, hogy jaj remélhetőleg most már végre lesz olyan programozó aki hajlandó optimalizálni rá."8350-el nekem sem kell nézni hányas pályára megyek, i5-el már meggondolnám, vagy egy képminőség downgrade-et."
Igen és ha te csökkented a képminőséget akkor hogyan azzal tehermentesíted a procit?
Amúgy meg vicces, hogy te azt gondolod az FX proci jobb, mint egy i5. Esetleg 10 játékból 1 ben, ott is hangyaf@sznyival. Ha annyira királyság ez az FX akkor nem értem miért kell ennyire kardoskodni mellette, és miért nem adja magát ez mindenkinek? Intel ellen meg az egy érv van csak általában, az hogy drága.
Amúgy meg intelnél aki játékra veszi a gépet az úgyis i5 -t fog venni, i7 az munkára van kitalálva, meg azoknak akik nem tudják hova rakni a pénztÉs mielőtt jön, hogy inteles vagyok nekem több AMD procim volt, mint intel eddig, és FX is volt már.
-
dergander
addikt
Amiről te beszélsz az még bőven 2-3év múlva lesz,addigra már az FX semmit se fog érni,gyenge lesz. Én a jelennek veszem a gépem,most az a fontos hogy mivel tudok játszani,és játékra most igenis az intel a jobb.
Ezt lehet magyarázni meg nem akkor is a tények ezt mutatják. Nekem volt 8120 meg 8350 volt már kaveri 7850k is mindegyik hatalmas csalódás volt ha a PC játékokat nézzük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Megnéztük, hogy mire képes jelenleg a gyakorlatban a papíron egyébként rendkívül ígéretes AMD API.
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 3090 24GB
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- Garanciális GIGABYTE GeForce RTX 4060 AERO OC 8G Videokártya
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest