Új hozzászólás Aktív témák
-
MCBASSTION
aktív tag
köszi
ez elég érdekes... valszeg a 20 fps a másolgatásból jön össze, kérdés hogy ez 30FPS-nél +20, vagy 100-nál...
ha platform kell hozzá, akkor így az amd saját magát (és a fejlesztőket
) lőtte lábon, plusz el nem tudom képzelni, hogy mi van a 8150-ben ami egy SB-ben nincs és ehhez kell...
közben elolvastam az AMD oldalán is:
"Specifically, this demo uses DirectCompute to cull and manage lights in a scene. The end result is a per-pixel or per-tile list of lights that forward-render based shaders use for lighting each pixel. "
magyarul a Frostbite 2-ben használatos tile-based renderinget ötvözték a forward renderinggel.
nincs ehhez valami whitepaper? én nem találtam sehol...
-
törölt tag
Ha FX-8150-nál nagyobb a pciex-en a mozgolódás, de a processzor csak kicsivel jobban terhelődik, akkor valószínű a memóriavezérlőt dolgoztathatja.
Ha tényleg ez lesz a jövő:
1-2 generáció múlva minden fejlesztés alkalmával cserélni kell mind a cpu-t és vga-t is hogy a legújabb "szintet" teljesen ki lehessen használni. Innen már nincs messze a konzol...
Ha tényleg kivonul a piac felső részéről nv(nem fejleszt ide/pénzeli a programozókat) akkor sokkal könnyebb, gyorsabb dolga lesz a játékfejlesztőknek is->konzol...
Persze ekkora igényt generálni nem lenne tisztességes, ha nincs olyan anyagi háttér, amivel ez le is gyártatható, rövid idő alatt. Itt tud belenyúlni a dologba az ellenérdekelt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- VGA hiba
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- IP66 + IP68 + IP69 + IP69K védelemmel érkezik a Note 15 Pro
- PlayStation 5
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest