Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kevesbence
üzenetére
Attól függ, hogy mit értesz rövid idő alatt. Őszintén szólva én eredetileg úgy gondoltam, hogy ekkora már rég meg lesz oldva ez a kérdés. De állítólag nagyon nem olyan egyszerű, és legkorábban LE10-ben várható a Kodi 19-cel. Viszont egyelőre semmilyen próbaverzió vagy eredmény sincs, szóval a nagyon közeli jövőben én még nem várnám. Talán jövőre valamikor, év vége felé, vagy csak utána. Én addig a tévé lejátszóját használom, médiaszerveren keresztül nem gáz az sem.
-
válasz
kevesbence
üzenetére
Nálam ezekből csak a hdmi_pixel_encoding=2 van beállítva, de ehhez a tévén is át kell rakni full RGB-re, hogy passzoljanak.
Egyedül a HDR videóknak rossz a képük, mert egyelőre csak SDR-re konvertálva játsza le ezeket, és elégge fakó az eredmény. De minden másnak teljesen jó a képe, és a Kodi felülete is normálisan jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Tesla topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jövedelem
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest