- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kevesbence #828 üzenetére
Attól függ, hogy mit értesz rövid idő alatt. Őszintén szólva én eredetileg úgy gondoltam, hogy ekkora már rég meg lesz oldva ez a kérdés. De állítólag nagyon nem olyan egyszerű, és legkorábban LE10-ben várható a Kodi 19-cel. Viszont egyelőre semmilyen próbaverzió vagy eredmény sincs, szóval a nagyon közeli jövőben én még nem várnám. Talán jövőre valamikor, év vége felé, vagy csak utána. Én addig a tévé lejátszóját használom, médiaszerveren keresztül nem gáz az sem.
-
válasz
kevesbence #826 üzenetére
Nálam ezekből csak a hdmi_pixel_encoding=2 van beállítva, de ehhez a tévén is át kell rakni full RGB-re, hogy passzoljanak.
Egyedül a HDR videóknak rossz a képük, mert egyelőre csak SDR-re konvertálva játsza le ezeket, és elégge fakó az eredmény. De minden másnak teljesen jó a képe, és a Kodi felülete is normálisan jelenik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Futás, futópályák
- Macska topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest