Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
tomy_cz #2120 üzenetére
Ha tényleg 18-as, könnyen szenvedhetsz enyhe nikotinmérgezésben. Rossz közérzet, fejfájás, alvászavar, étvágytalanság, test hőingadozása stb. tünetekkel....Óvatosan kell vele bánni, állítólag az ellenszere mint olyan nem létezik.
Én már kaptam pár alkalommal enyhe nikotinmérgezést hagyományos cigitől. Meg koffeinmérgezést kv-tól....de egy ideje kerülöm ezt a helyzetet, dögerős cigarettából (töltött) 24 óra alatt kellett 80 szál és 2 napig xarul voltam.
Aktív témák
Témaindító teszt
Téma tudnivalók
Hirdetni és politizálni (az egész fórumon) tilos!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest