Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel alaplapok 2025: B, H vagy Z chipsetet válassz?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fujifilm X
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narxis
nagyúr
Tudom, hogy fejlesztő vagy. Másik hírnél korábban rá is kérdeztem, hogy mi a neve annak amit fejlesztesz, de nem válaszoltál.
Az, hogy jó játék lett azért még nem azt jelenti, hogy mindenkinek tetszik de többséget se mernék írni. Jó értékeléseket kapott, fórumokon jókat olvasni róla és kész. Nézd meg mennyi COD, BF, Sims fogy. Sims a legdurvább. 1db bútort is lehet venni meg ilyen Katy Perry nevével eladott csomagokat is. Szerintem inkább az a helyzet, hogy persze egyrészről van warez de messze nem akkora mértékben, hogy csak az legyen hibás másrészről pedig az, hogy a tömegízlést nem érintette meg a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest