Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tudom, hogy fejlesztő vagy. Másik hírnél korábban rá is kérdeztem, hogy mi a neve annak amit fejlesztesz, de nem válaszoltál.
Az, hogy jó játék lett azért még nem azt jelenti, hogy mindenkinek tetszik de többséget se mernék írni. Jó értékeléseket kapott, fórumokon jókat olvasni róla és kész. Nézd meg mennyi COD, BF, Sims fogy. Sims a legdurvább. 1db bútort is lehet venni meg ilyen Katy Perry nevével eladott csomagokat is. Szerintem inkább az a helyzet, hogy persze egyrészről van warez de messze nem akkora mértékben, hogy csak az legyen hibás másrészről pedig az, hogy a tömegízlést nem érintette meg a játék.
-
válasz
huskydog17 #29 üzenetére
Ez nekem már a képnél feltűnt, de már beírta más is. Majd javítva lesz szvsz.
Ettől függetlenül igaz lehet, hogy túl magasra tették a mércét.
-
Neked miért ennyire vesszőparipád a warez? Talán a lelkedbe gázoltak egy torrent oldalon?
Egyébként ezek a költségek, bevételek, számok egy átlag ember számára felfoghatatlanok. Valahogy nem tudom sajnálni őket, valószínűleg túl magasra tették a lécet az üzleti tervekben és most magyarázkodni kell az öltönyös fickók előtt (is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Crypto Trade
- 3D nyomtatás
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Canon EOS DSLR topic
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest