- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Narxis
nagyúr
Tudom, hogy fejlesztő vagy. Másik hírnél korábban rá is kérdeztem, hogy mi a neve annak amit fejlesztesz, de nem válaszoltál.
Az, hogy jó játék lett azért még nem azt jelenti, hogy mindenkinek tetszik de többséget se mernék írni. Jó értékeléseket kapott, fórumokon jókat olvasni róla és kész. Nézd meg mennyi COD, BF, Sims fogy. Sims a legdurvább. 1db bútort is lehet venni meg ilyen Katy Perry nevével eladott csomagokat is. Szerintem inkább az a helyzet, hogy persze egyrészről van warez de messze nem akkora mértékben, hogy csak az legyen hibás másrészről pedig az, hogy a tömegízlést nem érintette meg a játék.
-
Narxis
nagyúr
válasz
huskydog17 #29 üzenetére
Ez nekem már a képnél feltűnt, de már beírta más is. Majd javítva lesz szvsz.
Ettől függetlenül igaz lehet, hogy túl magasra tették a mércét.
-
Narxis
nagyúr
Neked miért ennyire vesszőparipád a warez? Talán a lelkedbe gázoltak egy torrent oldalon?
Egyébként ezek a költségek, bevételek, számok egy átlag ember számára felfoghatatlanok. Valahogy nem tudom sajnálni őket, valószínűleg túl magasra tették a lécet az üzleti tervekben és most magyarázkodni kell az öltönyös fickók előtt (is).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- Dell Latitude 5590 laptop (i5,8GB, 256gb)
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest