- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
5k egy USBs DVD, elfér a fiókban arra az esetre ha nagyon kell. Ha meg napi használatban van az 5.25 akkor nyilván olyan házat kell venni amibe belefér. Nem egy nem kettő ilyen van ma is. Pl.: Enthoo Pro M
-
BiP
nagyúr
Ma már tényleg semmi jelentősége a CD/DVD meghajtónak Én 1-2 éve már kiszereltem, mert jó ideje nem használtam. Azóta sem. Gondolom a legtöbb ember így van vele.
De ha nagyon kell, arra tényleg ott az USB-s megoldás. Vagy csomó laptopban még mindig ott a meghajtó, talán akad ilyen gép otthon, azzal meg lehet oldani.
Aki meg nem tud elszakadni az 5.25-ös helyektől, az ne aggódjon, a mai házak 99%-a még mindig ilyen. Ne sajnálják tőlünk azt a pár típust, ne akarjuk abba is beletenni méretnövelőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S24D330 FullHD monitor, számlával!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest