- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyomtató topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
5k egy USBs DVD, elfér a fiókban arra az esetre ha nagyon kell. Ha meg napi használatban van az 5.25 akkor nyilván olyan házat kell venni amibe belefér. Nem egy nem kettő ilyen van ma is. Pl.: Enthoo Pro M
-
BiP
nagyúr
Ma már tényleg semmi jelentősége a CD/DVD meghajtónak Én 1-2 éve már kiszereltem, mert jó ideje nem használtam. Azóta sem. Gondolom a legtöbb ember így van vele.
De ha nagyon kell, arra tényleg ott az USB-s megoldás. Vagy csomó laptopban még mindig ott a meghajtó, talán akad ilyen gép otthon, azzal meg lehet oldani.
Aki meg nem tud elszakadni az 5.25-ös helyektől, az ne aggódjon, a mai házak 99%-a még mindig ilyen. Ne sajnálják tőlünk azt a pár típust, ne akarjuk abba is beletenni méretnövelőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- PlayStation 5
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged