- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hibavissza #25 üzenetére
ATX-re szerintem miota minden az alaplapra van integralva nem sok szukseg van (par kiveteltol eltekintve). mATX-hez csak egy kicsivel kellene ennel nagyobb haz, es nem lenne ennyire limitalt a felhasznalhatosaga. Remelem lesz belole mATX is.
-
arn
félisten
válasz
hibavissza #25 üzenetére
Attol fugg kinek mi a celja... az itx azonos funkciok mellett epp az alaplapnyi magassaggal lesz kisebb. Ez 135mm a magassagbol, ennyi az elteres, ha ez ala megy, utana a mar nem ugyanaz a kettonek a bovithetosege.
-
válasz
hibavissza #25 üzenetére
Szerintem csak a legfelső árkategóriában. Én a Metisembe minden gond nélkül tehetnék egy ilyet, ha meg kicsit mókolok, nagyobbat is.
-
válasz
hibavissza #22 üzenetére
szerintem bele lehet "hekkelni". 1HDD a táp mellé, de ahogy elnézem ez csak SFX táppal megy, 1 HDD pedig a CPU fölé, ami meg erősen limitálja a CPU hűtő magasságát.
2 SSD-t meg ha nem használsz vízhűtést sztem simán be lehet hekkelni felülre.A design meg az egész elrendezése nekem is rohadtul tetszik, viszont az ITX nagyon limitál, egy kicsivel kellene nagyobb ugyanezzel a designnal, hogy belemenjen egy mATX lap, és instant get.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3594
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest