- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Everest / AIDA64 topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hibavissza #25 üzenetére
ATX-re szerintem miota minden az alaplapra van integralva nem sok szukseg van (par kiveteltol eltekintve). mATX-hez csak egy kicsivel kellene ennel nagyobb haz, es nem lenne ennyire limitalt a felhasznalhatosaga. Remelem lesz belole mATX is.
-
arn
félisten
válasz
hibavissza #25 üzenetére
Attol fugg kinek mi a celja... az itx azonos funkciok mellett epp az alaplapnyi magassaggal lesz kisebb. Ez 135mm a magassagbol, ennyi az elteres, ha ez ala megy, utana a mar nem ugyanaz a kettonek a bovithetosege.
-
válasz
hibavissza #25 üzenetére
Szerintem csak a legfelső árkategóriában. Én a Metisembe minden gond nélkül tehetnék egy ilyet, ha meg kicsit mókolok, nagyobbat is.
-
válasz
hibavissza #22 üzenetére
szerintem bele lehet "hekkelni". 1HDD a táp mellé, de ahogy elnézem ez csak SFX táppal megy, 1 HDD pedig a CPU fölé, ami meg erősen limitálja a CPU hűtő magasságát.
2 SSD-t meg ha nem használsz vízhűtést sztem simán be lehet hekkelni felülre.A design meg az egész elrendezése nekem is rohadtul tetszik, viszont az ITX nagyon limitál, egy kicsivel kellene nagyobb ugyanezzel a designnal, hogy belemenjen egy mATX lap, és instant get.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Everest / AIDA64 topik
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Asztalos klub
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged