- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Acer notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most azért elmondom neked, hogy a radeon 5700 kártyával se látok különbséget a 2 HDR kép között, Holnap beledobom a Radeont és csinálok neked képeket, már ha látni fogod a saját monitorodon, és megköszönöm ha felhomályosítasz mit kellene látnom különbségként ezzel a bizonyos tone mappinggel, mert én nem látok eltérést a két kép között.
-
-
Ez a 3. monitor a családban amit most használok és Gsync kompatibilis. Mindegyik tökéletesen működik. Ennél a mostani Samsungnál bénáztam eleinte, mert azt gondoltam a freesync 2 nem jó hozzá,de mint kiderült a freesync 2 vel kell használni és akkor tökéletes.
Nem tudom milyen monitorokkal találkoztál eddig ami nem működött nálad vagy hogy használod ,a beállításokban van e valami eltolva esetleg, de most a fiamnál egy Acer KG251QFbmidpx van nálam egy Samsung C32 HG7 van és előtte volt 3 hétig egy MSI Optix.
Mindegyik tökéletes A Sync monitor.Ezek előtt egy Asus PG 278 monitorom volt, ami Hivatalos Gsync volt, dedikált hardverrel tehát van összehasonlítási alapom.
A teljes képernyős és ablakos mód probléma jelentkezik gsync monitoroknál is, Windows probléma volt ami ütközött a driverrel. De ez érintette a freesync kijelzőket is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Hibás LG 27GR95QE-B Oled Monitor
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest