Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
ha valamihez hasonlítani szeretnéd: ez abban fog segíteni hogy mondjuk lehessen olyat elkövetni, hogy intel CPU nvidia iGPU-val. ilyen nyilván nem lesz de az elvi lehetőség adott.
-
CzGöbe
tag
Ez esetleg kihatással lehet arra is, hogy egységesebben működjenek a nem heterogén CPU-k mondjuk az OS szemszögéből?
Illetve azért feltételezem, nem most jön el az az idő, hogy bemegyek a szervízbe és a Ryzen 5 9600G-émben majd 5 év múlva kicseréltetem a multimédia chipletet, hogy hardveresen legyen támogatott az AV3.14 codec, mert nagyon szaggat a 16K XDR videó nézés közben? -
fatpingvin
addikt
-
tibaimp
nagyúr
válasz
fatpingvin #3 üzenetére
A VGA chipet nem érdemesebb ilyen chiplet formában gyártani, mondjuk ott lehet nincs annyi "komponens" mint egy CPU esetében.
Jól tudom, hogy az AMD ennek ellenére a VGA részlegnél is be akarja vezetni?
Utána is nézek... -
tibaimp
nagyúr
Nem látom itt az Nvidia-t, ez fura. Ők, a VGA csipjeikkel nem akarnak ebbe az irányba elmozdulni? Az később még visszaüthet, lást Intel --> AMD esete.
Vagy a VGA az más? Bár úgy tudom, lehet rosszul, hogy az AMD, VGA szintre is be akarja vezetni. -
fatpingvin
addikt
na, ez jó lesz. kíváncsi vagyok mennyire és hol fogják ténylegesen használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OpenMediaVault
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest