Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16939776 #132 üzenetére
+ Steam Stats alapján nagy tömegek játszanak Intel IGP-vel. Egy ilyen ember, ha elfogy a kraft, 2 dolgot tehet:
1. Vesz dGPU-t.
2. Vesz újabb generációs IGP-vel rendelkező, modernebb CPU-t.Vajon melyik a jobb az Intel-nek?
Ha elégedett volt eddig az IGP-vel, és esetleg nem akar/tud vesződni a VGA-val, akkor marad a 2. opció. AMD GPU-val ennek szvsz sokkal nagyobb lesz a valószínűsége.Tul.képpen nekem is elég lenne pl. egy GT930M, vagy ezzel egyező Radeon ereje az asztali gépben, és ha egyben megkaphatnám a CPU-val, az karaj lenne. Ezért is várom a ZEN-t. Sajnos az FM2+ architektúra túl hamar érte el a határait, el is adtam...
-
JanR
addikt
válasz
#16939776 #132 üzenetére
A grafikai munka megint mas teszta, elhiszem, hogy oda nem legjobb, pedig tenyleg sokat erosodtek.
Bongeszesben hol veszed eszre, hogy nem erosodtek? Csak mert en pont ott erzekeltem, hogy gyorsabb minden, na meg a filmeknel (BR). i5-4200u-t valtottam i5-7200u-ra, szembetuno a valtozas. Az azert megint mas, hogy a cpu teljesitmenye is ketszerese az elozonek.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ráadásul a korábbi hírekkel ellentétben az új adatok nem igazán licencelésről szólnak, ami illik az AMD stratégiájába.
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest