- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
Erzodik a sporolas, hogy relative olcso legyen, £99-ert mondjuk jo vetel lehetne.
-
Erre kár fejlesztési pénz költeni. Semmi értelme.
-
...másrészt a Logitech kifejezetten felhőalapú játékszolgáltatásokra építene...
Felhőalapú játék = kuka. Kérjük a következőt!
-
Na hát ez egy erős semmi. Mármint a cucc, nem a cikk.
A 2018-as, megjelenéskori 100eFt-os Pocophone előzi bőven a kanyarban CPU és GPU erőben, a Logitechből pedig nem nézem ki, hogy értelmes áron adná ezt a kÉzIkOnZoLt.
De na értemén, streamingre nem kell erős belső, viszont biztos vagyok benne, hogy konkrétan egy random 20eFtos mobiltartó/gamepad kombó + random 100eFtos Xiaomi jobban meg fogja érni mint ez.
De ne legyen igazam. -
Szivárog róla az adat? Ráadásul egyre több? Nem tűnik túl biztonságosnak :DDD
-
tasiadam
veterán
4gb ram? Azt hittem minimum kap egy 888at
-
SunMount3r
nagyúr
Azok a gombok elég "ócsó" clone-ok a már meglévő (ócsó) billentyűzet arzenáljukból lopva. Switch-et sem vettem az alacsony felbontás és butított graf miatt, mármint amit egy TV-re kötve nyújtana, mert handheld módban a mai AAA-s játékokkal játszani szerintem egy vicc kategória. Itt meg ugyan, ráadásul csak stream-ben ez és szinte biztos, hogy nem lehet majd TV-re köti. A Super Mario Brothers-hez biztos elmegy, de nem ilyen áron.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat küzd a Twitteren megjelenő információk ellen, de az Internet sosem felejt.
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest