Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
Erzodik a sporolas, hogy relative olcso legyen, £99-ert mondjuk jo vetel lehetne.
-
Erre kár fejlesztési pénz költeni. Semmi értelme.
-
...másrészt a Logitech kifejezetten felhőalapú játékszolgáltatásokra építene...
Felhőalapú játék = kuka. Kérjük a következőt!
-
Balazs_
senior tag
Na hát ez egy erős semmi. Mármint a cucc, nem a cikk.
A 2018-as, megjelenéskori 100eFt-os Pocophone előzi bőven a kanyarban CPU és GPU erőben, a Logitechből pedig nem nézem ki, hogy értelmes áron adná ezt a kÉzIkOnZoLt.
De na értemén, streamingre nem kell erős belső, viszont biztos vagyok benne, hogy konkrétan egy random 20eFtos mobiltartó/gamepad kombó + random 100eFtos Xiaomi jobban meg fogja érni mint ez.
De ne legyen igazam. -
Szivárog róla az adat? Ráadásul egyre több? Nem tűnik túl biztonságosnak :DDD
-
tasiadam
veterán
4gb ram? Azt hittem minimum kap egy 888at
-
SunMount3r
nagyúr
Azok a gombok elég "ócsó" clone-ok a már meglévő (ócsó) billentyűzet arzenáljukból lopva. Switch-et sem vettem az alacsony felbontás és butított graf miatt, mármint amit egy TV-re kötve nyújtana, mert handheld módban a mai AAA-s játékokkal játszani szerintem egy vicc kategória. Itt meg ugyan, ráadásul csak stream-ben ez és szinte biztos, hogy nem lehet majd TV-re köti. A Super Mario Brothers-hez biztos elmegy, de nem ilyen áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- MSI Stealth 15M A11UEK 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- GT710 passzív videokártya
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest