- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Csak annyit, hogy éppen hogy a Microsoft védelmében írtam nem az Aple-t dicsértem. Messze nem jobb az Apple OP-je (legalábbis annyira biztosan nem), mint amennyi a hardverek különböző számaiban van. Azért, mert közötte nem lineáris az összefüggés.
A 2-es pontot nem válaszoltad meg ("Akkor mi értelme van az OP tesztelésének biztonság, teljesítmény, kompatibilitás szempontjából?"), részben pedig az érveimet támasztottad alá. "az MS által írt milliárdnyi kódsor fut a driverek felett." Hát ez az, ezek szerint ez a kódsor mindig, mindenkor, minden körülmények között hibátlan, mert ha ez nem igaz, akkor nagyon sok függ az OP-től is.
"Jó nyelv, rossz nyelv, jó OPrendszer, rossz OPrendszer pedig nem létezik." Igaz, nem pontosan fogalmaztam, hibátlan lett volna a helyes szó a rossz helyet. Mert hibátlan nincs.
"Tekintve, hogy ugyanez ezeket a kérdéseket rakod fel a win10-es topicban" Ez igaz, fölösleges két topikban ugyanerről vitatkozni. Ha gondolod folytathatjuk ott.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A már öt éve tevékenykedő csoport valószínűleg állami megbízásból dolgozhat, mivel elsősorban politikai testületeket és fontos nagyvállalatokat támadnak.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Suzuki topik
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest