- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Videós, mozgóképes topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- 3D nyomtatás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Csak annyit, hogy éppen hogy a Microsoft védelmében írtam nem az Aple-t dicsértem. Messze nem jobb az Apple OP-je (legalábbis annyira biztosan nem), mint amennyi a hardverek különböző számaiban van. Azért, mert közötte nem lineáris az összefüggés.
A 2-es pontot nem válaszoltad meg ("Akkor mi értelme van az OP tesztelésének biztonság, teljesítmény, kompatibilitás szempontjából?"), részben pedig az érveimet támasztottad alá. "az MS által írt milliárdnyi kódsor fut a driverek felett." Hát ez az, ezek szerint ez a kódsor mindig, mindenkor, minden körülmények között hibátlan, mert ha ez nem igaz, akkor nagyon sok függ az OP-től is.
"Jó nyelv, rossz nyelv, jó OPrendszer, rossz OPrendszer pedig nem létezik." Igaz, nem pontosan fogalmaztam, hibátlan lett volna a helyes szó a rossz helyet. Mert hibátlan nincs.
"Tekintve, hogy ugyanez ezeket a kérdéseket rakod fel a win10-es topicban" Ez igaz, fölösleges két topikban ugyanerről vitatkozni. Ha gondolod folytathatjuk ott.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest