Új hozzászólás Aktív témák
-
Lynn119
friss újonc
Én letöltöm viszont csak Ausztráliában tudok menni! (Xbox)
-
sz_abika
addikt
Nálam (olasz PS acc.) elindult a játék, full f1 hétvége ausztriáliában majd STOP, buy the game. Mondjuk én pont most invesztáltam egy PS Nowba, benne van a kínálatban így onnan indítva működött minden.
PSN: xszabikax
-
acura
tag
Megerősítem, PS4 en sem adja be a teljes játékot. Trial van, és megvehetem a teljes játékot opció. Pedig letöltötte ezt a cirka 50gb ot!
-
LordVicious
friss újonc
Pedig egész nap ezt vártam haza érjek és nyomhassam az f1-et, de így lehet iszok egy vírus irtó pálinkát és alszok😅
-
.LnB
titán
Nekem az F2-es career ment. Lenyomtam három versenyt, és töröltem. Quick Race és semmi más nincs.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Djmarko
tag
Működik nektek?
Nekem Australia verseny után a karrierben megállt nem játszható tovább. -
Bathalsar
aktív tag
XBOX One: nálam demó nem volt, a teljes játékot megkeresve, a Trial gombra nyomva most 41.11 GB-ot tölt lefelé. 100 MBit körül jön, így még eltart egy darabig.
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
stilo18
addikt
válasz l.skywalker #15 üzenetére
Ezt írtam, hogy a karrier mód működik
54Gb környékén szedett le Ps-en.
[ Szerkesztve ]
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
hogabesz
aktív tag
Ha már szóba jött a rally akkor kicsit offolnék. Melyik rally játékot ajánlanátok, ha inkább arcade élményre vágyom mintsem szimulátorra? Előre is köszi!
-
.LnB
titán
válasz l.skywalker #15 üzenetére
Délelőtt beléptem melóból én is a PS4-be, és letöltöttem, ha hazamegyek megnézem. Aztán majd írok, hogy mi van.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
l.skywalker
titán
Közben meg fórumokon írja valaki, hogy neki megy:
"No, its the full game. Download the trial, 15gb file, open it and youll see a big box on the right saying downloading full version of the game.
Took about 30 mins and now its the full version of the game.
Select career mode, it trys to start you in GP2 but if you press square you can skip that and go into the full F1 season."Én most leszedem, megnézem tud-e bármit Xbox-on. Visszajelzek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Március 20-án kiküldött hírlevélben ott van az a rész amit fentebb is betettem képként.
Egyelőre módosítom a hírt, mert külföldi oldalon is írják, hogy nem jó, meg nem mindenki kapta meg a levelet, szóval jelenleg nem tudom hogy WTF van.
Elnézést mindenkitől.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Egyébként én most rákerestem, de semmi hivatalos hírt, infót nem találok, hogy ez a játék ingyenes lenne egy hónapig... Utánanéztél ennek orii? (se a külföldi gamer sajtóban, se a Codemasters oldalán nincs erről semmi)
[ Szerkesztve ]
-
sting2
addikt
Nekem a jó Rally, az a RSC volt Xen utoljára.
Azzal élmény volt - szó szerint veretni!
Kevés volt az eletszeruen keskeny nyomvonal, kegyetlen hangok, változatos pályák, baba autók.
A Dirt PS4 pont ott bukott el nálam, hogy nagyon komolyan yvette magát.
Akár joy, akár kormány volt a kezemben.
A " pálya versenyzés" mezőnyben meg bőven elég már lassan 3 éve a GTS - Forza 6,7.
De, unom már őket.
Szóval, én sem csípem a száraz, klasszikus karriert nem igazán tartalmazó címeket.
Ezért is látok fantáziát a Grid 2019 ben..Bulikavagyok
... mert az még nem akar Asetto, project cars, I racing lenni...
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
stilo18
addikt
Csak carrier mód van benne, nem teljes játék sajnos.
#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
.LnB
titán
Na jó, de a jó, az nem feltétlenül szimulátor. Én sokat Assetto-ztam, és Dirt Rally-ztam. És mindkettőt imádtam, de rengeteg időt kell beletenni az ilyen játékokba. Egy ilyen F1-gyel el lehet bohóckodni, és ennyi. Tök érdekes egy játék. Az átlag emberek teljesen oda vannak tőle mert nagy Esport versenyek vannak, és a Bereznay Dani... Hát kérem, tessék akkor leülni az iRacing elé.. Érdekes amikor egy ilyen populáris brand kikiált valamit esportnak.. Mármint oké esport, de nem szimulátor. Nem egy komoly játék.
(#9) bulikavagyok
Jó, de az már tényleg kormányos téma...[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
-
sting2
addikt
válasz bulikavagyok #4 üzenetére
Teljesen mindegy, ez annyira szakmai cím, hogy csak kormánnyal ok.
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
nagyúr
-
hogabesz
aktív tag
Ezt pontosan hogyan kell érteni? Try free demo-ként letöltöm (PS) és igazából 1 hónapig teljes játékként játszhatok vele? Bocs, ha hülye a kérdésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- XBox Series S 512GB játék konzol /Gyári állapot/Eredeti doboz/Beszámítás/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest