- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz
Dexar007 #2323 üzenetére
Magyarországon úgy tudom, hogy vagy javítják vagy az eredeti állapotot kell visszaállítani (ugyan olyan kártya / a vételi ár visszadása, levásárlás mint intézmény tudtommal egy olyan eszköz a kereskedők kezében ami nem is létezik, de a témában ismeretlen embert be tudják palizni azzal, hogy náluk költse el újra a pénzét.
Külföldön nem tudom, hogy hogy van, de itthon tudtommal így, persze nem vagyok jogász, fogyasztóvédelmis stb, de így tájékozódtam anno.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Dexar007 #2280 üzenetére
Igaz, én is csak filmezni használom, senki se bányásszon, mert nem éri meg
Csak növelnék a nehézséget
Ugyanitt Lambo eladó, Maybach Exelero vásárlása miattSzerk: Ilyen üzletet senki nem akar bebuktatni akinek pénze van benne, majd csinálnak rá nekünk piacot.. Kitalálnak egy másik utasításkészletet ami ellehetetleníti a jelenlegi hardverek használatát, és áramlik belefé megint a pénz...
-
tiv83us
veterán
válasz
Dexar007 #2028 üzenetére
Van a "szegeny gamer", a banyasz, meg te, aki az alapvonalrol ordibal a palyara.
-
-
válasz
Dexar007 #1846 üzenetére
Ezekkel a lambo, meg to the moon mémekkel rángatjátok be a palimadarakat ebbe a marhaságba. Egy csomó ember órási veszteséggel fog kiszállni ebből.A videokártya piac, meg egyáltalán a PC gaming járulékos veszteségként komoly károkat szenved. Az elpazarolt energiát meg már meg se említem.
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
Dexar007 #1747 üzenetére
Mivel ez döntő szempont annak aki VGAt akar így nem árt.
Kérdés most a meddig esik. Ha itt marad lesz újra 62ért 1060, 140ért 1070 és 220ért 1080TI boltból. kb 10-25-40el olcsobban használtpiacról. De ha tovább esik és ennek megvan az esélye főleg ha hitelesek likvidálásra kerülnek akkor a használtpiacon ez durván agyon fogja verni a használt árakat.
-
-
lacus83
senior tag
válasz
Dexar007 #1669 üzenetére
Ennek ellenére biztos jó biznyisz ez valakinek
maradjon is az, engem ez a része nem zavar, a vga hiány jobban.
Ha pedig értelmesebb árak és nagyobb készlet lenne az mindenkinek jól esne.
Bánja a franc ha te pl. 10 darab Vgat veszel csak maradjon nekem is pl 1.
Ha én azzal az egyel játszom, te a 10el dolgozol pont mindegy. Mind ketten megkapnánk amit akarunk.
De jelenleg már lassan senki. -
Arpee78
senior tag
válasz
Dexar007 #1392 üzenetére
Kólás kihívás, a bácsi felvásárolta a környék összes kóláját, beleöntötte egy medencébe és belehajtott autóval. A kólát szopogató kisfiúk egy időre kóla nélkül maradtak, de a világ gazdagabb lett egy nagyszerű youtube videóval, ami a bácsinak is pénzt hozott.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Dexar007 #1279 üzenetére
Nem tudom most trollkodni próbálsz-e vagy komolyan írod ezeket a baromságokat.
A különbség kb. 200-250W egy GTX 1080 build és PS4 között. A különbség meg nem 3 fps... még 1440p-en (ami majnem 2x annyi pixel, mint az FHD) jóval több fps-t és szebb grafikát + sok modot, ReShade-t és jobb irányítást (egér + bill.), kapok, mint PS4 esetében.
Egy embert nem tudok aki fogyasztás miatt vett volna inkább konzolt.
-
Tamás9x
őstag
válasz
Dexar007 #1168 üzenetére
Oké... de fizetni akkor is lehet vele... egyre több helyen a többit meg már mi tudjuk én se BTC-ben tartom hanem Euroban.
kpbendeguz: a WOW gondodra, hogy butasááág
Egyre több helyen ahzsnálják ez lesz az érték alapja. Az meg hogy mivel fizetek nem mindegy? váltható pénzre? igen.. akkor van értéke? igen meddig tart? nem tudni a Forintot sem tudjuk van e jövőhéten vagy nincs.
-
zoltszalay
tag
válasz
Dexar007 #405 üzenetére
Géprombolók? Jobb példa amikor a középkorban a társadalom elkezdte üldözni és ingyenélö bünözönek kiadni azokat akik pénzt adtak másoknak, és később többet kértek vissza, ma már tisztes hivatás
Egyébként van olyan kriptovaluta is ahol nincs átutalási díj az iota, igaz azon nem is szedik meg magukat a bányászok.
A bitcoinos fejlesztéseknél a lighting network tűnik jónak, ami kb megkerüli az elavult blokkláncot, a litecoin már bevezette, ott jól működik ingyenes és azonnali tranzakciók vannak, a bitcoinnál nehezebb mert nagyobb
-
bot1978
senior tag
válasz
Dexar007 #405 üzenetére
Ez mi? Érdekvédelem?
Amiből egyre több van és mégis egyre többet ér „darabja”. A könnyű élet titka.
kriptovaluta= örök élet, ingyen sör.
Mostantól csak be kell kapcsolni a gépet és dől a lé.
Azért értelmes embertől nyilván nem lehet elvárni, hogy ezt benyalja.Itt teljesen nyilvánvalóan törvénysértésen alapuló üzletben témázó emberek bizniszén nyerészkedő bűnpártoló spekulánsok, más néven minerek tesznek tönkre egy legális piacot.
Mindenkinek ér bűnözni, de azért ne tüntessen már senki a bűnözők jogaiért, mert menten eldőlök a röhögéstől. Még jó, hogy egyenesen büszke nem vagy rá.
Tudod aki dizájner drogot fogyaszt, olyat ami még nincs a hivatalosan kábítószerként ismert anyagok között az is drogos. Látszik is rajta, hogy az. A miner is bűnöző, attól hogy még jogilag nem számít annak gyakorlatilag bűnsegéd.
Szerintem inkább maradjon csendben, aki otthon zúgat.
-
LionW
tag
válasz
Dexar007 #396 üzenetére
Semmilyen sötétzöldség nincs itt.
Ostobaság a szórakozást egy bankrendszerhez hasonlítani áramfogyasztás szempontjából.
Tök mind1 hogyan szórakozol, te energiát fogsz fogyasztani, akkor is ha túrázni mész, meg akkor is ha könyvet olvasol, vagy akkor is ha kockulsz. Ezek közül talán még a kockulás a legolcsóbb, 1 netező gép, monitor, + minden együttvéve fogyaszt vagy 150 wattot, ami 50 éve egy lámpára volt elég.Viszont a bankrendszer működik úgy is hogy nem futtatsz több millió gpu-t feleslegesen hülyeséget számolni.
1 bitcoin tranzakció több áramot éget el mint 100 000 VISA tranzakció. Örülj neki hogy a sok greedy ember pumpálja a pénzt a rendszerbe, ennek pár éven belül úgyis vége lesz, ez már az abszurd kategória.
https://digiconomist.net/bitcoin-energy-consumption -
Kansas
addikt
válasz
Dexar007 #405 üzenetére
A többiek nevében nem nyilatkozok.
Én az vagyok aki mélységesen megveti a munka nélkül kígyóolajon nyerészkedést alapból is, pláne ha még zéró összegű játszmát is csinálnak belőle ahol a nyerészkedő megszedi magát, mindenki más meg le van sz*rva, szívjon csak...És akkor jössz te az arcátlan, arrogáns dumáddal, hogy még örüljünk is, hogy játszhatunk inkább kint a szabadban... mert ti vagytok a fejlődés, akinek utat kell engedni. Aha, persze
Végy vissza az arcodból, légy szíves! -
Kansas
addikt
válasz
Dexar007 #396 üzenetére
A coinerek meg szerecsent mosdatni...
Nem csak nektek munkaeszköz a számítógép... pontosabban nektek sem munkaeszköz, hanem inkább rabszolga aki helyettetek dolgozik.
Ha nem akarod, hogy rühelljenek, ne csesszél ki másokkal...
Demagóg felvetésre demagóg válasz, egészségedre! -
Tomkaa
tag
válasz
Dexar007 #396 üzenetére
Ettől az arrroganciától kéne megkímélni az embereket inkább.
Munkaeszközök, jót nevettem rajtad
Az a baj, hogy ha az ember munkára venné a kártyát, grafikai pl.,már lassan ahhoz se lehet kapni reál áron, az ilyen kamu coinolás miatt...Csákányért biztos nem kardoskodnál ennyire. Semmiféle munkát értéket nem teremt a bányászat jópáran meg is írták már itt is... bezzeg egy bányásztól nem hallottam még épképzláb ellenérvet indokot az általuk végzett tevékenységre. Se gazdaságilag felhozható eredményt azon kívül, hogy a pénzpiac élősködő kinövését próbálják védelmezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest