- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD FX
- Apple asztali gépek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Romano
veterán
válasz
Chrakatoa #1870 üzenetére
Tessék, elektromos zene.
-
zed juron
aktív tag
válasz
Chrakatoa #1870 üzenetére
Hát nem vagy egy zseni feszültségek meg áramerősségek kérdésében. Egy gamer több áramot használ el mint én valaha. A gamerek meg nem teszik tönkre a világot tudomásom szerint.
A bányászok meg igen.
Szóval írjátok ki szépen a neveteket és címeteket, akkor amikor jön a gazdasági világégés tudjuk hogy kihez kell menni bekopogtatni egy
seggberúgásértköszönömért. -
válasz
Chrakatoa #1862 üzenetére
Gondolom azért vagy ennyire szkeptikus a témával kapcsolatban mert azt hiszed hogy mi szuggeráljuk csak ezt a virtuális valutát és fejben realizáljuk hogy ez már mennyi haszon. Elárulom, nem fejben realizáljuk , hanem hozzá is jutunk.
Nem jól gondolod. Amúgy tök jó, hogy olyan dolgot cáfolsz, amit és sose állítottam.
-
South Velen
addikt
válasz
Chrakatoa #1821 üzenetére
Na ne már, akkor végső soron kiderül, hogy most ti is örültök a gyengülésnek.
Az tény, hogy nem érdeketek, hogy többen legyetek, de alapvetően az árfolyam emelkedése igen. Persze ez meg húzza magával azt, hogy többen lesztek. Ki van (volt?
) ez találva és egyensúlyi pont soha az életben nem lesz.
-
Cassi
őstag
válasz
Chrakatoa #1529 üzenetére
Ha egyszer a kártya nevében benne van a gaming, akkor kár a designerek problémájával jönni.
https://www.asus.com/hu/Graphics-Cards/ROG-STRIX-GTX1080-O8G-GAMING/
Az aggódás fő iránya a közeljövő, nem a jelen. A mostani várakozások szerint a március 26-29-i Nvidia GPU konferencián jelentik be az új generációs csipet, ha ez igaz, akkor áprilisban már a boltokba kell kerülnie, ami nincs nagyon messze. Sajnos akkor is árnövekedésre lehet számítani, ha a kripto-válsághelyzet valamelyest enyhül. A memóriaárak a bányászláz kitörése előtt is magasak voltak már. Reálisan azzal lehet számolni, hogy a "2070" kicsivel az "1080" felett fog nyitni. Egy kategóriával minden feljebb fog csúszni, legalább.
-
Blazs120gl
aktív tag
válasz
Chrakatoa #1529 üzenetére
"Miért lenne ez Gamer topic? Pont ezért van 1500+ hozzászólás mert ez nem csak gamerekre hat ki."
Elfogadom az érvelést, ez nem csak egy gamer sírós topic. Sírós topic maradhat?
"Az itt lévő emberek 90%-a már van a gépében szerintem VGA, egyedül azokat értem meg akik mostanra ütemezték, vagy tönkrement a kártyájuk és venni akarnak. Ők jogosan háborodnak fel az árak miatt. Többiek csak hergelik a népet."
Szerinted. Szerintem meg a többség halasztja a vételt. Nekem is munkához kéne első sorban. Nem ma kezdődött és nem véletlenül van róla ennyi cikk.
-
D.Va
őstag
válasz
Chrakatoa #1429 üzenetére
A számtech bolt pont nem örül. Nem boltokban veszik százasával a kártyákat (főleg nem magyar és főleg vidéki boltban) Ezekben a boltokban pont az a probléma hogy a megszokott vásárlőkört sem tudjuk kiszolgálni, senki nem vesz gépet mert 50 ezer fölött nincs VGA... Tehát nincs PC eladás. Mert aki gamelni akar normálisan az nem GT1030-at venne... A nagy webshopoknál csapódik le a bányász kártyák felvásárlása nagy tételben, nem az átlag PC boltokban... Tehát a boltok marhára nem örülnek.
Tapasztalat. Nálunk összesen 1 ember vett eddig bányászathoz gépet. Viszont gamer PC-t meg hónapok óta nem tudunk kb összeraki, mert nincs a magyar nagykerekben VGA, vagy max horror áron.
Itt is a nagykerek járnak jól meg a legnagyobb webshoppal és hatalmas pénzű marketinggel, reklámmal rendelkező pár üzlet. Az átlag boltokban meg nincs vásárló... -
-
Bird
addikt
válasz
Chrakatoa #706 üzenetére
Sok a bányász, kevés a fóka. Lesz az még félmillió is..... Mondjuk ennyiért kötve hiszem, hogy lenne miner aki bevásárolna.
Nekem egy printscreent megért az utókornak.
Jó látni, ahogy a piac fullba nyomja a kretént.
Mondjuk háborúban ez lenne a kenyérrel is.... 20k huf egy kiló kenyérért?
Picit jobban fájna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videós, mozgóképes topik
- Tesla topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Robotporszívók
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest