- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
válasz
South Velen #845 üzenetére
Szerintem pont semmit nem igazolt azzal amit irt. Csak azt irta, hogy a FED es a Bank of Engladn IS erdeklodik a technologia irant.
A tobbi emlitett problemara meg ajanlom hogy nezz utana a temaban : magas fee, lassu tranzakcio, stb. Tudod, leteznek fejlesztesek, ujitasok. Ezeknek nezz utana, ha tenylegesen erdekel. Lightning Network, PoS vs PoW, Atomic swap, stb stb.
Nem vagyok se crypto fan, se crypto ellenes, de van lehetoseg boven a technologiaban, szemellenzos elvakultsag illetve tajekozatlansag egyertelmuen letudni annyival hogy az egesz blockchain technologia egy szemfenyvesztes, semmire nem jo(ez nem pont rad vonatkozik).
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 GAMING OC 8G
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Manli GeForce RTX 3070 Ti 8GB GDDR6 VGA!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest