Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Mini-ITX
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sidius
tag
barátnőmnek egy 1002HA eeepcje van és szeretnénk beletenni a gyári 1gb helyett 2gb-ot, namost a kérdésem az, hogy ezt meg lehet tenni garancia vesztés nélkül, mert a gyári memória egy címezetlen matricával össze van "kötve" az alaplappal, vagy a wifi kártyával, már nem emlékszem pontosan. Asus kontaktot meg nem találok sajnos. Esetleg vki?
-
sanzi89
addikt
A végén már csak veszek egyet magamnak, ha ennyire nyomják őket.
-
Gergő_
őstag
sajnos nincs tökéletes netbook,már csak a hazai árak ...az itteni életszínvonal miatt egy windnek 70k-nek kéne lennie
szvsz a a 901-904-eseknek és 1000es szériának elég gyermeteg kinézete van,némelyiknek még a kávája is csúnya vastag a kisebb kijelzők miatt
900-as eee-kről gondolom hogy el vannak találva.egyedül a cerka ami nem passzol bele de ott van a 900A atommal cserébe lassú ssd-vel pff(persze itthon nem lehet kapni)
a wind is normális kinézetű de már 80 ezerért is rakhatnának bele rendes akkut -
.mf
veterán
Pár fokkal jobban néz ki, mint az előzőek (bár az a gagyi Eee logó még mindig ott van a monitor hátulján); de mivel továbbra is 945GSE, és ami még rosszabb: csökkentették az akku kapacitását, ezért FAIL.
A Wind U115-ben már elvileg US15W és 6-cellás akku lesz, amivel 8-10 óra akkus üzemidőt mond a gyártó -- abban már csak a HDD-t kell lecserélni SSD-re és végre lenne egy igazi, jó netbook. Csak győzzem kivárni... -
luw2win
őstag
Nagyon szép ,de szerintem sok érte az a 120-125k

-
törölt tag
én is azt mondtam hogy nem számít az aksiidő, aztán amikor 6 óra utány szólt hogy még egy óra van akkor azt mondtam hogy hoppácska
szerintem 6-7 óra már nagyon jó, egyből fontos lett ez a paraméter is. ha normális képe lenne rendes monitoron is a kimenetnek akkor az asztali gép leváltására is használnám, még akkor is ha így egy monitorról le kéne mondanom 
-
hemaka
nagyúr
1.2kg nem semmi

-
rudi
nagyúr
Ha jól látom, az S101 házába tették, ami marha jól enne

-
spirit007
senior tag
Drága .
Az 1000H teljesen rendben volt (és árban is jobb), lehet túlságosan is , ezért kellett a ráncfelvarrás ... -
mephi666
nagyúr
jó dolog ez az eeepc, csak az a baj, hogy ennyi pénzért hasonló laptopot lehet kapni ennek a korlátai nélkül... :S igaz, az több, mint 1.2kg, de szerintem itt főleg aksin spóroltak (az a legnehezebb szinte egy notiban) egy normál notinál meg azért nagyobb a kijelző is...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szerintem 6-7 óra már nagyon jó, egyből fontos lett ez a paraméter is. ha normális képe lenne rendes monitoron is a kimenetnek akkor az asztali gép leváltására is használnám, még akkor is ha így egy monitorról le kéne mondanom