- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Monitor hiba topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz Degeczi #145527 üzenetére
Értem, köszönöm.
És mi a megoldás? Az okoskonnektor mellé kéne hangolni egy hőmérséklet szenzort. Melyiket vegyem ami kompatibilis az appal?
Bár az a sejtésem, hogy ez mókolás nélkül nem fog működni, legalábbis ha nem 1 márka minden.
Utánakerestem hirtelenjében, hogy Syno Nas-ra van-e megoldás, de az is mókolósnak tűnik. Nem túl szerencsés ez így.Üdv, Dávid
-
Beni2360
félisten
válasz Degeczi #146008 üzenetére
Én is ezt írtam röviden 22 € + 10 € sarcot nem kell megfizetni és ez kb 42 $
Ő szempontjából változott, mivel még mindig a 22 € felső határt tudta.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
mobilizmo
addikt
-
gixxergabi
senior tag
válasz Degeczi #146105 üzenetére
Elvileg pluszban lehet rá akár még 4 gombot párosítani, de ahhoz meg is kell nyomni a gombot, nem hinném hogy gombnyomás nélkül is sugároznának jelet, amit venne miközben én "párosítom a sajátjával" és ezáltal azokkal is... De azért akkor még futok vele egy kört... Köszi.
-
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Degeczi #146388 üzenetére
Oké, ténylegesen elvakítani nem tud, de rohadt zavaró egyik-másik fény(erej)e. És sok tahó még szürkületben is csak ezt használja.
Az általam említett elhelyezési szabályok az utőlag felrakott szarokra vonatkozik, nem a gyári világításra (gondolom ott a tervezőnek nagyobb tere van)
OFF vége, mert kikapunk.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
tobias40
veterán
válasz Degeczi #146709 üzenetére
Addig nem igazolom vissza a termék megérkezését amíg nem utalja vissza a pénzemet a paypal-ra(2-3 napot várok) ha nem utal akkor meg dispute.
Nem akarja bevonni az Ali-t hogy ne legyen negatív ,volt már rá példa máskor is...
Kérnem sem kellett,Ő ajánlotta fel a teljes vissza fizetést,korrektnek tűnik,majd kiderül...
Több száz pozitív értékelése van az eladónak...
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz Degeczi #146770 üzenetére
A mienk 600-1200 közt állítható, 800-on használjuk, mert felette töri a ruhát és amit a száradáson nyerünk, azt a vasalással töltheti Párom.
werszomjas: Pár éve kollégának olyat rendeltem, amin 1 USB volt és 1 db mSD aljzat. Kártyára a zenék...
DeFranco: Ha fm transmittert tudja, akkor nincs gond, rádió csak van...
Truman: Én ma kaptam meg. A mellé rendelt 100 db tokent másik helyről pedig 2 hete. Semmi gond nem volt.
Graphics: többféle frekvencián üzemelnek ezek, vannak drága eszközök, amik 8-9 frekit, szabványt is ismernek. A linkelt 125 kHz-es frekin működő tokeneket, kártyákat másol. Lépcsőházi ajtókhoz, sorompókapukhoz például.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
beg
veterán
válasz Degeczi #146938 üzenetére
zeon barátunk videóhoz kereste, gondoltam ne csináljunk belőle két számjegyű dioptriás rövidlátót
De digitális fotókeretnek is pl. zseniális.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
DeFranco
nagyúr
válasz Degeczi #146972 üzenetére
pontosabb is a honor a tapasztalatok szerint meg azzal a kijelzővel tényleg teljesen más minőség.
szerintem megéri a gyakoribb töltést amennyivel többet nyújt, és a 6 vs 30 nap erősen túlzó összehasonlítás
(#146974) mazsi: azonos beállításokkal azonos körülmények között kellene nézni szerintem, de mindegy a számokon nem vitatkozom mert nincs pontos eredmény a kezemben a xiaomira.
[ Szerkesztve ]
-
bugizozi
őstag
válasz Degeczi #146992 üzenetére
Tökéletes (lenne) pontosan ilyesmi keresek ilyen áron, de sem itthon sem külföldön nem találok, de biztos én keresek rosszul, nem hiszem, hogy ne lenne.
Amit DJ. Ru$y linkelt az már jó lenne, csak tized olyan áron.VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
kovisoft
őstag
válasz Degeczi #147581 üzenetére
Természetesen, én magam is polarizált napszemüveget használok, sőt én is mindenkinek ilyet ajánlanék, pont a tükröződések kiszűrése miatt. Pusztán az ilyen jellegű kijelentésekre reagáltam, és nyugodtan javíts ki, ha bármi valótlant állítottam:
"polarizáltat kell venni, abban nem hunyorogsz bele az atomvillanásba sem"
-
kano
nagyúr
válasz Degeczi #148226 üzenetére
HA-ban ezt is be tudom állítani? Most már muszáj lenne feldobnom. Egyébként a Smart Life nem annyira filléres és kezdetleges. Nem kéne nagy dolog ezt belefejleszteni.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Degeczi #148263 üzenetére
Kuponnal olyan 10$ körül szokott lenni. Nem rég 9.xx-ért vettem, de az átlagára is 10.68. Most 11.69-ért lehet megvenni.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz Degeczi #148291 üzenetére
BG-nál a kuponos átlagár annyi.
Nikaré
BG-n 1SHP2 kuponnal.[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
válasz Degeczi #148481 üzenetére
Azt tudom, hogy ők nem hivatalos Xiaomi viszonteladók, mondjuk ez a honlapjukon is fel van tüntetve.
Akkor lehet, hogy szerencsém volt. Én előre fizettem a leírt okok miatt és öt nap múlva kezemben volt a készülék. Ez két hete volt. Garanciális ügyintézésre pedig remélhetőleg nem lesz szükség."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Zola007
veterán
válasz Degeczi #148564 üzenetére
Én nem tudom mit csinálnak az emberek a műszaki cikkeikkel, de amiket itt néha PH-n hallok mint "probléma", az 90% user error.
Kihúzom - bedugom, nem igényel diplomát.
Apróban is vannak olyan szinten ütött-vágott dolgok, hogy 50 év alatt nem laknám le annyira.Van olyan fórumtárs, aki már legalább 20 kábelt rendelt saját /gyerek részre, csak mióta követem a topikot.
Ott mondjuk el kellene gondolkodni a használat módján.
Ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
titán
válasz Degeczi #148568 üzenetére
Az van leírva hogy ezzel a módszerrel így számolják ki, kiszámolják ez alapján amikor a kezükbe kerül az adott termék, csak a törvényt tartják be.
Lásd a törvény XX. FEJEZET A BEHOZATALI VAGY KIVITELI VÁM ÖSSZEGÉNEK BESZEDÉSE, MEGFIZETÉSE, VISSZAFIZETÉSE ÉS ELENGEDÉSE
Valamint lásd az 2007. évi CXXVII. törvényt az általános forgalmi adóról,
74. § (1) Adó alapja termék importja esetében,
81. § Termék importja esetében, ha az adó alapja külföldi pénznemben kifejezett, a forintra történő átszámításhoz azt az árfolyamot kell alkalmazni, amelyet a vámérték - ideértve a 74. § (2) bekezdésében említett esetet is - megállapításánál kell alkalmazni.Arra minek kellene külön jogszabály, ha egyértelmű a jogszabályi hely? Le van írva egy vámeljárás lefolytatása műveleti utasításban, amelyet a jogszabályok által írtak le. Akármilyen számú belső utasítás.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Degeczi #148571 üzenetére
Magyar Nemzeti Bank által minden hónap utolsó előtti szerdáján közzétett árfolyamot, ha ezen a napon nem tettek közzé átváltási árfolyamot, akkor a legutolsó közzétett hivatalos deviza-középárfolyamot kell érteni.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
titán
válasz Degeczi #148571 üzenetére
Leírtam, pontosabban idéztem a törvényt. Azt nem lehet elvárni a törvényalkotóktól hogy leírják azt, hogyan szorozzon össze vagy osszon el valaki két számot.
Ez egyértelmű: A vámhatóság által kiszabott, illetve visszautalandó, jogcímenként kis összegű, 10 EUR-nál vagy az ezzel megegyező, a 138. § (1) bekezdése szerinti árfolyamon átszámított forintösszegnél kevesebb egyéb terhek összegét - kivéve a jövedéki termék után kiszabott egyéb terheket - nem kell megfizetni, illetve visszafizetni.
Nem értem a trollkodás jelződet, nem tudom mire vélni. Volt egy kérdés, idéztem a jogszabályt.[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
-
netseft
aktív tag
válasz Degeczi #148577 üzenetére
Köszönöm, de tényleg! Te voltál az egyetlen aki valóban megértette a kérdést és maximálisan korrekt választ is adott.
A többi hozzászólásra nem reagálok, de köszönöm még azoknak is, akik érdemben hozzá tudtak tenni a témához. Aki pedig nem esik ebbe a kategóriába, remélhetőleg tanul ebből és legközelebb hasznosabban, higgadtabban és felesleges vagdalkozástól mentesen tud válaszolni...[ Szerkesztve ]
Eladó termékeim: https://tinyurl.com/sefteles
-
Beni2360
félisten
válasz Degeczi #148568 üzenetére
Már ha beleszólhatok a vitába?
Egyszerű mint az 1x1.
Nem kell Ft árfolyamot nézni, hanem €-ban a vétel árat és megnézni, hogy mennyi lenne a 27%-s ÁFA.
Na ha ez nem éri el a10 €-t akkor mindegy mennyi az árfolyam. Pl 37€ áfája 9.99€
Mivel a törvény nem FT-ba hanem €-ba számol. Ja és a bankok is €-ban számolnak mindent a végén.
Ezért ha lehet €-ban vásárolni és akkor a $-€ váltás kimarad.
De általában mindig olcsóbb ha még váltás is van $-ban vásárolni.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Zola007
veterán
válasz Degeczi #148617 üzenetére
Mondjuk speciel az én szememnek az IPS kellemesebb, természetesebb.
Az Amoled olyan mintha túltolták volna a színeket/kontrasztot.Biztos megszokás kérdése és lehet, hogy csak az én "problémám"
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest