-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok,
Erről van valakinek tapasztalata?
Rendeltem 30 darabot próbaként bőrüléseket megtisztítani, meg műanyagokat. Az ebay videok alapján elég jó cuccnak tűnik. Ti próbáltátok már?utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz spidersoft #17212 üzenetére
Köszi a tanácsokat. A kocsiban akarom majd a bőrt rendberakni vele, meg a háztartásban is hasznát vehetjük. Pl. vasalótalp, edények, fürdőszoba stb. Praktikus cuccnak tűnik.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz spidersoft #17236 üzenetére
100*60*20 mm-es tömbök. Szerintem annyira nem kicsi. A vasaló szerencsére polírozott fém. Sajnos ezért is tapadnak rá a szöszök.
Mindenképpen beszámolok majd a tapasztalatokról.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz kerekfej #17681 üzenetére
Attól függ hova szeretnéd tenni. Olyan helyen, ahol magasabb a páratartalom és a meleg, jobb ha valamilyen burkolattal rendelkező kerámiafoglalatú izzót veszel. Nekem a fürdőben már 5 ment ki, a konyhában kettő.
Ezek elég jó minőségűek. Érdemes szétnézned.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Matykoh #17686 üzenetére
Ha eddig elégedett voltál vele és a háromból a másik kettő jól működik, akkor miért nem kéred meg, hogy küldjön egy újat?
Előfordulhat biztos több selejt is a termékek között, lehet a tiéd az az egy az ezerből, ami rossz.
Pontosan erre való az újraküldés lehetősége. Neki jobban megéri, mintha kapna egy negatív feedback-et, és ha újraküldi, Te sem jársz rosszabbul.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz kerekfej #17688 üzenetére
Az tény, hogy nem mindenhol említik meg. Én ezért szoktam első körben 1 db-ot rendelni, ha kinézek magamnak egyet, aztán ha bevált, akkor jöhet a többi. De a legolcsóbb LED fényforrásokkal nekem még csak rossz tapasztalataim vannak. Kimegy néhány darab belőle és már buktad is azt a pénzt, amit spórolna neked.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Én ilyet vettem most a fürdőbe 3 db-o a 7W-osból.
Nagyon jó fénye van és kerámia a foglalat.utdetailing.hu
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz kerekfej #17754 üzenetére
Persze, beszédes, de mire vonatkozik? Egy spot izzónál, vagy egy kukorica izzónál azért elég komoly különbség van. Akkor a kukoricánál hogy is vannak azok a szép nagy lumen értékek? Körbe 360 fokban? Míg egy spot mondjuk egy 45-120 fokos tartományon egy irányba világít.
Tehát én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy nem a lumen érték számít, maximum két egyforma felépítésű izzó összehasonlítására.
A kínai eladó pedig azt ír rá, amit akar, nem hiszem, hogy bárki is megvizsgálná, vagy jóváhagyná azokat az értékeket hivatalosan.
Én továbbra is azt gondolom, hogy a puding próbája az evés. Persze ez csak magánvélemény.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz havri1 #17763 üzenetére
Szerintem meg pont ezért nem is teljesen releváns a lumen érték, mint ahogy írtam is. Nehezebben elképzelhető egy kukorica led-es fénynél, hogy mondjuk 700 lumen milyen arányban van leadva körben, vagy lefelé.
Ahogy írja is, amit linkeltél:
"A lux egy adott felületre eső fény, ezt méri a belinkelt mérőműszer is (azaz CSAK a fehér körre beeső fény mennyiségét). Könnyű belátni, hogy egy izzónál teljesen más értékeket fog mérni az izzó előtt, mellett és mögött, attól függően, hogy a LED-ek hogyan vannak elhelyezve. Emiatt ezzel maximum két teljesen egyforma geometriájú fényforrást tudsz csak összehasonlítani."
Pont erre is írtam, hogy szerintem azért jobb kipróbálni 1-1 db vásárlásával.Más:
Ilyennel van tapasztalatotok?
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz havri1 #17765 üzenetére
Bocsi. Akkor Te is úgy gondolkodsz, ahogy én. Nekem a lakásban 20+ led fényforrás van, nincs is benne más, így elég nagy a tapasztalatom benne. Volt, ami 1 hónap után tönkrement, de a mostaniak már több, mint egy éve üzemelnek és nagyon elégedett vagyok velük.
Volt 20 db 50w-os spot a lakásban, dimmerelhető. Azokat úgy cseréltem ki, hogy az egyik szobában, ahol nem kell olyan nagy fényerő, van 9 db 3 W-os. A másikban 11 db 9W-os. Maximálisan meg vagyok vele elégedve.
A fürdő volt a kényes pont és a konyha, ahol a nagy páratartalom és meleg miatt hamar kimentek az izzók. Most megérkezett 3db kerámiafoglalatos izzó, amit korábban linkeltem is, kíváncsi vagyok, hogy meddig bírják a fürdőt. A fényük nagyon jó, teljesen zártak. Súlyuk is van a sok műanyag gagyival ellentétben.
Meglátjukutdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
Ez kb mind ugyanaz, csak más-más eladótól. Én vettem a PC-hez korábban ugyanilyet, elégedett vagyok vele, bár nem is vagyok finnyás az ilyen dolgokra. Pár játékot már kiakasztottam vele, teszi a dolgát. Amiben gyengébb a gyáritól az talán a hátsó ravaszok érzékenysége, valamint az analóg kar lenyomása.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Ha nincs szükség arra, hogy az analógot lenyomja olyankor, amikor mondjuk felső állásban van, vagy nem fontos, hogy a hátsó ravaszok érzékenyek legyenek pl egy autós szimulátornál, ahol pontosan kell adagolni a gázt, akkor ez is megfelelő. Fifához szerintem tökéletes pl. Én ézzel akasztottam ki a Batman játékokat, a Ryse-ot, a Mortal Kombatot, meg még a fene tudja hány játékot. Oda megfelelt.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Ha már kártyaPC, akkor szerintem az OrangePi éri meg a legjobban:
Link
Gigabites lan, a plus verzión van nand is, stb stbutdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz cris78 #18960 üzenetére
Szia,
Nekem ma jött meg a Piston youth. Kipróbáltam, tetszik!
Mérföldekkel szebben szól a gyári Nokia szartól. Nem vagyok vájtfülű, így nekem 9 Dollárért tökéletesen kielégíti az igényeimet. Külön pozitívom, hogy WP-vel működnek a gombok is szépen, tudok zenét léptetni, hangerőt állítani, stb.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Zidoo X1 40 Dollárért elég korrekt ár. Be is rendeltem egyet.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz storm3 #19102 üzenetére
A youth a legolcsóbb. Én edzeni vettem, a kondiban simán bírja a gyűrődést. A hangzása nekem elég, valamint nem hallom a teremben bömbölő zenét, meg a sok nagyokost körülöttem, így szépen ki tudom zárni vele a külvilágot.
A távirányító gombok mennek a WP telómon, ami külön piros pont. A gumiharangok kényelmesek.
A Geek-en most 8 $, de lehet máshol megkapod olcsóbban. Én inkább innen megrendeltem, kb 2 hét alatt itt volt.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
A múltkor talán téma volt:
LinkNem tudom, hogy aktuális-e még, de így nem rossz ár.
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz asdf74 #19424 üzenetére
Nekem ilyen van. A hangminőség számomra jó, de nem is vagyok érzékeny rá nagyon, van mély, magas és közép is, ha jól van belőve az eq. . A gyári Nokia fülesemhez képest fényévekkel jobban szól és kényelmesebb is. A távirányító gombok tökéletesen működnek a Lumia 635-ömön.
Többen is írták, hogy gyenge. Attól függ mihez méred. A rendes Pistontól biztos nem jobb, de ennyiért biztos, hogy nem fogsz jobb vételt találni.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Régebbi DDR2-es AMD-s gépekhez itt egy olcsó upgrade:
Link
Szerintem ennyit simán megér 4 Giga RAM. Bár konkrétan nem részletezi,hogy pontosan milyen a kompatibilitása.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Lan kábelt vettetek már kínából? Szeretnék pár új gigabites kábelt gyártani, csak kábelem nincs Kipróbálnám milyen kintről. Van valakinek tapasztalata?
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
Vízálló bluetooth hangszóró 3 Dollárért. Sajnos a szállítást hiába írja ingyenesnek, még is felszámolt 3,44 Dollárt. Sokszor rendeltem már innen, de még ilyen nem volt. Mindegy igazából, szerintem még így is megéri.
Már csak 17 óráig él az akció.utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
válasz Joe Swanson #20941 üzenetére
Nekem így alakult:
Subtotal $2.91 USD
Shipping and handling $3.44 USD
Total $6.35 USD
Payment $6.35 USD
Volt 0,09$ kedvezményem a korábbi vásárlások után. Ki kell kapcsolni a shipping insurance-t, akkor 1 dolláral olcsóbb.
Szerintem azért lett drágább, mert az EU Warehouse-ból küldik.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Szerintem kifogyhatott az EU raktárkészlet, vagy ilyesmire gondolok. Mindenesetre jó vétel volt még 6 Dodóért is. Az asszony örül neki
Egyébként gyakran nagyon jó üzleteket lehet kifogni a Miniintheboxon, már nagyon sokszor vásároltam itt.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Megint nincs rossz áron a vízálló BT hangszóró. Link
utdetailing.hu
-
tibcsi0407
félisten
Azért csodát ne várjatok egy kínai oldaltól Max pár ember nyer valamit és annyi.
utdetailing.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest