-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
-
Bence123
tag
válasz Bence123 #643 üzenetére
Polárszűrővel kapcsolatban kihagytam egy gondolatot. Miután megvettem, és konstatáltuk, hogy fasza, a tesóm is beruházott egyre. Megérkezett az övé is, működik ugyancsak szépen de... forgatás közben kicsit reszelt, mintha valami szemét maradt volna a mechanikájában. Hangyányit mások a dimenziói is, és más betűtípussal kapta meg a feliratot is. Nem sok idő telt el a két rendelés között, mégis ilyen látványos változásokon ment keresztül a termék Persze lehet, hogy csak egy hétfői termék volt, de akkor is fura. Egyébként fura tekerési érzetet kb. sikerült orvosolnunk már, szóval oké a dolog, de nem örültünk neki.
Valamint ma is összeebayeztem két terméket kb. 1000 Ft értékben, várom őket -
patomi
őstag
válasz Bence123 #666 üzenetére
Itt van ugyan az kupakkal. Kicsit jobb áron. Ebay-on néha érdemes többféle keresőszóval próbálkozni, mert nem minden találat jelenik meg elsőre.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Bence123
tag
válasz Bence123 #787 üzenetére
Na jöttem kicsit javítani a statisztikámon: ma érkezett meg ez a telefon töltő, kifizetés után 9 munkanappal Valamint sokkal szebb is, mint a képeken(fehéret vettem), abszolút pozitív csalódás volt, ja és ráadásul még működik is
Még jött egy PSP tok is, ez viszont nem érdemes dicséretet: 31.-én fizettem ki, épp ideje volt, hogy ideérjen[ Szerkesztve ]
-
patomi
őstag
válasz Bence123 #948 üzenetére
Arról nem ő tehet, hogy sokára ér ide. Egyébként nekem most kezd vacakolni a nevezett lámpa kapcsolója. Valahogy nem visz át elég áramot, mert időnként halványan világít. Viszont ha egy dróttal érintem az elem fenekét és a házat(menetet) akkor szépen világít.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
draco31
veterán
válasz Bence123 #1013 üzenetére
Én 16Gb-osat vettem egy éve, telefonban használom, nem panaszkodom rá, pedig sokat van használva letöltés miatt. Azt hiszem ez is 4-es, és hozza a sebességet. És ha jól emlékszem 2000Ft környékén volt az ára.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Agostino
addikt
-
Ipadipad
tag
válasz Bence123 #1129 üzenetére
hmm de ez akkora kicseszés ... most 1 sima levél borítékba simán beleférne akár 10-15db is
Bence123 esetleg ha megkérlek megtudnád az iletöt kérdezni hogy 1 csomagba 5db-ot mennyiért küldene ?
sajnos nekem az angol tudásom = 0 val
angolt szöveget nagyábol megértem de ha már írni kell akkor ott gondok vannakL26bKz
-
kmarci25
veterán
válasz Bence123 #1182 üzenetére
Közben megoldódott. Otthon találtam rég nem használt, de működő forrasztópákát. Nem kerül pénzbe, és működik is.
Valószínű azért nem ment, mert laposfejű csavarhúzóm csak egy nagyobb méretű volt épp a közelben, azt meg melegíthettem. Mindegy, az a makett úgyis a tanulódarab, csak hogy belerázódjak..."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Bence123
tag
-
-
kmarci25
veterán
válasz Bence123 #1264 üzenetére
Köszi a tippet , szerintem rendelek 800-ast, meg 1000-est, aztán meglátjuk. Mivel "ecsetes" festék (nem srpay), ezért jó lenne utólag is kicsit megcsiszolni, hogy egyenletes legyen a végeredmény.
Update: egyenként drágább lett volna, úgyhogy az elsőként linkeltből rendeltem.
[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
DJGABI
addikt
válasz Bence123 #1284 üzenetére
"Tök szívesen vállalnám azt, hogy visszaadja az árát"
te lehet, de ő nem biztosén 45. napnál tartok. kezdjek aggódni? azon a héten 3 cuccot vettem (2 ebay, 1 ali) és egyik sincs sehol.
szerk: alis cucchoz van trekking, már a magyar posta ül a cuccon. nájsz [link]
[ Szerkesztve ]
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Mate
nagyúr
válasz Bence123 #1286 üzenetére
Én 30. nap mindig visszakérem a pénzt. Ha megérkezik az áru (2x volt ilyen) akkor visszautaltam neki. Ez így normális.
Most nem érkezett meg egy cucc, már kértem is vissza a pénzt. Engem nem érdekel, hogy ő, kínai posta, magyar posta keverte el. Hozzám nem érkezett meg a megfelelő időben és ez a lényeg.
-
Bence123
tag
válasz Bence123 #1276 üzenetére
Na, beszéltem az eladóval, azt írta, újraküldi, ráadásul olyan színben, amilyenben kértem, pedig alapvetően random módon megy. Végre egy normális eladó, nem mint a másik
Valamint megjött ma a második csomagom is Indiából 8-9 nap szállítási idővel jöttek, meglepően jók. -
őstag
válasz Bence123 #1341 üzenetére
Jó neked, nekem ma jött meg egy szeptember 18-i, de még vagy 5 hiányzik, ebből 3 akkumulátoros. Dual sim kártyás telefon topikban olvastam, hogy állítólag 2 kínai gép is lezuhant akkumulátoros csomag miatt, ezért sok csomagot visszaküldenek a feladónak, ezért vannak a késések. Nem tudom mennyi igaz ebből.
-
Zolás
addikt
válasz Bence123 #1341 üzenetére
Ez a szivárvány csomag azt jelenti, hogy mindenféle színű lesz benne?
Mobilról vagyok, nem tudom rendesen megnézni.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
El Gringo
senior tag
-
El Gringo
senior tag
válasz Bence123 #2194 üzenetére
köszi. Igazából nekem is inkább az AA lenne a fontosabb, abból ezt néztem ki az eladótól.
[link]töltőt esetleg nem vettél tőle olcsón? mondjuk van, de csak 2-t tud egyszerre.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Csere-Beszámítás! White Gamer PC! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest