Hirdetés
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spidersoft
senior tag
válasz
Real_Necro #41892 üzenetére
Van egy aprócska méretű kék zacskó (konkrétan elférne benne egy fél jeti), amiben a sportsdirect küldte a cuccot, no az tömötten van megrakva ebayes csomagolásokkal. fene tudja, hogy miért raktam el őket, de még egyet se dobtam ki
van néhány bélyeges is, pár újabb meg néhány régebbi... majd ha egyszer kedvem lesz meg jobb idő lesz, kiválogatom, ami használható valamire (pl. habfóliák, bélyeges borítékok, ziplock tasakok), azt elteszem, a többivel meg majd lesz valami... így nagyobb tömegben látszik igazán, hogy mennyi ganyét elpostáznak a kínaiak a termékek mellé.
(#41782) 206 cc:
"Én ezeket a ....fire nevű cuccokat kerülném"
ezt nem tudom nem friendly fire-nek olvasniA szerényen beígért, nem valami fényes 1800mAh-t sem tudja tartani. de a baráti tűz esélye azért ott lappang
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Asszociációs játék. :)
- Háború Izraelben
- Lightyear - befektetési app
- RAM topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- További aktív témák...
- Cisco ISR 4331/K9
- Remek áron dobozos új Lenovo Ideapad Gaming 3 Ryzen 5 5500H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 2050garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új 2K Gamer PC Intel i9-12900F/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% ÁFÁ-s)
- HP Laptop , 17,3" , R3 7320U , 512GB SSD , 8GB DDR5 , Radeon
- Új állapotú Playstation 5 slim digital 2 kontroller 2 ev garancia
- Dell Latitude 7400 i7 8665U 1,9 GHz, 16 GB RAM, 256 GB SSD Win 11 Pro
- Corsair Vegeance DDR4 8Gb 3000Mhz 2x4KIT
- Sony playstation 5 pulse 3D fejhallgatók
- Panasonic DMC-LX15 Digitális fényképezőgép F1,4 2,8 LEICA DC 4K videó 20,1 MP LX15