-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
válasz
gabor9991 #156594 üzenetére
Ennek csak közvetve van köze a LED-es tompítotthoz.
Egyrészt amiről te beszélsz, az a foncsoros lámpába tett, nem pontszerű fényforrások általános tulajdonsága. Példának okáért a COB LED-es izzók ilyenek, de például a megfelelően megtervezett (meglepően komoly cuccok vannak a kínai piacon is) CREE LED-esek nem. Ha valaki foncsoros lámpába tesz COB-ot, azt én is elítélem, és rákapcsolom a refit automatikusan.
Viszont ebből következik, hogy ha projektoros lámpába rak COB LED-et, azt észre sem veszed, mert nem vakít, és azt hiszed, hogy Xenon. A projektoros lámpa összegyűjti a nem pontszerű fényforrásból származó fényt is úgy, hogy annak megfelelő legyen a vetítési képe.
A rendszámtábla világítástól, ami pedig abszolút nem az ember szemébe világít, egy megfelelő idegrendszerrel rendelkező ember talán nem kap idegbajt. Ha pedig valakit amiatt megbüntetnek, akkor annak nem az a valódi oka. -
edk-
őstag
válasz
Digitalpimp #156593 üzenetére
Egy ilyet? Megenné éjjel egy bagoly!
-
-
gabor9991
őstag
válasz
Sanki #156592 üzenetére
Rengeteg ilyen ledes lámpás tuningjóska jön szembe velem is nap mint nap.
Tompított fényszóróval jön szembe, de világít össze-vissza az egész kurva lámpa, bele a szemembe is így másodpercekig félig vakon vezetek miután elment melletem.
Hiába villogok nekik, annyira hülyék fogalmuk sincs hogy a 2$-os ledes szarjuk épp kiégeti a szemem ez a bajom, ezért villogok szerintem nem fogja fel egyik sem, lehet még vissza is villog, hogy lássam van még pár lumen tartalékban ez nem a maximális erejű sugárnyaláb volt amit épp rám irányított eddig.
Miután elhúzott melletem akkor jól látható, hogy az aszfalt meg van olvadva a kocsi mögött, hiszen a rendszámvilágítás is egy 23ezer lumenes fényerejű ledes izzóval van megvilágítva, az ingyen posta miatt nem volt nagy dolog oda is rendelni egy pár ledet.
Engem jelenleg ezek b@sznak fel de nagyon.
Remélem egyszer majd a rendőrség is észbe kap hogy ez milyen jó bevételi forrás lehetne és mennek a nem gyárilag ledes fényszóróba szerelt ledek a szemétbe ahová valók.Nem tudom miért gondolják sokan hogy ez jó.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
tillatrilla #156585 üzenetére
Hagyd kint az udvaron. A kutya oda való.
-
Sanki
addikt
válasz
Első: kínai ledes vackot ne tegyél az autóba, mert Te semmivel se fogsz jobban látni (sőt...), illetve a szembejövőket pedig szépen vakítod. Plusz nem épp törvényes.
Második: ez akkor működik, ha a kutya elkezd ugatni / vonyítani (tehát minden hangosabb hangra). Pisiléshez nem fog hatékony lenni (ha csak közben nem vonyít).
-
edk-
őstag
válasz
ANOka #156589 üzenetére
A H7-est fogadó lámpatestben kizárólag izzószálas fényforrás használata legális. Újra sem lehet vizsgáztatni mással.
Nagy szerencse kell ahhoz, hogy a LEDes fényforrás vetítési képe ne legyen rosszabb, mint az izzóé. Ha egyáltalán elképzelhető. Hiszen ott, ahol az izzószál van, a LEDesben a LEDet tartó panel foglal helyet.
-
válasz
Tudtommal a fényszóró átalakítása engedélyköteles: vagyis vagy a gyári megoldást használod vagy újra vizsgáztatod az autód átalakítás után.
Ha már H7, akkor én az Osram továbbfejlesztett termékeire esküszök.
(Most Silverlight 2.0 H7 van az autómban, de mivel ez megszűnt, most rendeltem tartaléknak Night Breaker Silver-t. De a fény színhőmérséklete már egyéni ízlés dolga.)
-
tillatrilla
senior tag
Sziasztok! Új cuccok vásárlása van tervben. Vett már valaki közületek 12V H7-es led izzót autó tompított fényhez?Érdekelne,hogy mennyire más,illetve jobb lett-e a látótávolság.
A másik,ami szintén kellene.. Van egy 5hónapos csivava kiskutya itthon,a gyerekeké. Hát eddig nem sikerült szobatisztaságra nevelni.Sem kutyapelus,sem szoktató spray,sem bioalom nem vezetett eddig semmire.Kint az udvaron elvégzi a dolgát,de amint behozzák a lakásba,első dolga valahová a járólapra vizelni.Nahát én ezt meguntam.Ilyesmit keresek: [link] Ezt mi hozza működésbe? Nincs hozzá távirányító. Valami ötlet? Ez is hasonló: [link] Köszi előre is! -
Imy
veterán
Dacia Dokker-be milyen telefon tartót javasoltok? A lényeg, hogy stabilan álljon a légbeömlőben. Jó lenne, ha valaki már vett ilyen légbefúvóba, és ajánlaná, ami bevált. [Kép a belsöről]
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Salex1 #156577 üzenetére
kicsi lesz a kapacitás, az reálisan tud 3500 mAh-t 3,6V-on, az én bw-p2 blitzwolfom is ennyit tud kb (3350). a redmi 4x-em akkujába kb. 30-40%-ot tud beletolni (mérve 1800 mAh jött ki belőle, ugye számolni kell a 3,6/5V konverzióval plusz veszteség is van), ami azért érzékelhető de egy teljes napra nyilván nem elég.
azt hiszem lidiben vagy aldiban láttam most ilyen formájú akksit szerintem annak is hasonló lehet a kapacitása. esetleg pepco.
-
Salex1
őstag
Tudnátok ajánlani olyan powerbankot, ami belefér a farmer kicsi zsebébe (ami a nagyzseb mellett van) olyan 4-5cm x 6cm és nem túl vastag. És beépített lightining csatlakozója van, hogy ne kelljen mellette kábelt vinni. Nem szükséges túl nagy kapacitás...
Kikészít már a nyavalyás iphone, hogy inkább vezetékes telefon mert olyan hamar lemerül.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
V.Stryker #156572 üzenetére
3 verzió van (encore, pro és beat), geekbuyingon van általában kupon (és jellemző az EU raktár is). Nézd meg őket ott, és mondd, hogy melyikhez nézzek kupont.
-
Beni2360
félisten
válasz
DeFranco #156567 üzenetére
vagy mittom... már több mint 5 éve használom sajna. Egy spéci elem ami oxigénnel keveredik amikor a védő burkot lehúzod róla várni kell 1 percet mielőtt használatba veszed. Elejétől a végéig egy a teljesítménye.
Vannak próbálkozások tölthető aksikkal Kínában. -
mrrr74
aktív tag
válasz
CHIPman #156571 üzenetére
Az újat még nem próbáltam, pár hete jött ki. A sima sportoláshoz nekem jobb, mert egyáltalán nem esik ki a fülemből. A PRO-t mélyebbre kell tenni, plusz nagyon érzékeny az érintőfelülete (mert sokkal kisebb), viszont nem merül annyira a töltőben, mint a másik és tölthető vezeték nélkül is. Ahogy a doboz nyílik, az nagyon jól néz ki.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
mrrr74 #156568 üzenetére
Amúgy az új Spunky valóban nem tűnik rossznak beépített USB kábellel, AptX-szel és cradle akasztóval(!).
Nekem a sima spunky van, az egyedüli dolog ami zavar benne, hogy ha nem használom, akkor a fülesek és a doboz lemerítik egymást, de elvileg ez nem egyedi. Amúgy nagyon szuper. -
dudi6
senior tag
válasz
Zsoleszhun #156545 üzenetére
Lehet valahogy keresni az eladó (store) nevére ebben az Exchange coin részben?
-
Met
nagyúr
válasz
macilaci78 #156554 üzenetére
Ja ok, akkor majd írok ha felrobbant a fülemben.
Remélem a karjaim nem szakadnak le és lesz mivel pötyögni -
mrrr74
aktív tag
válasz
V.Stryker #156546 üzenetére
A legjobb olcsó Bluetooth fülesem eddig a Meizu EP51 volt, amíg át nem hajtott rajta egy autó (kirántottam a pulcsim levétele közben a parkolóban, erre figyelni kell, hogy beakad a kábel). 15,39$-t bőven megér BGEP51AA kuponkóddal, szállítással. Most Tronsmart Spunky család van helyette, az sem rossz.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #156565 üzenetére
mindegy, kell valami kifogás
biztos az az elem is kínában készült vagy mittom...
@V.Stryker: látod ha elég gyorsan futottál volna nem nyúlta volna le.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
digitalentum #156564 üzenetére
abban elem van
-
bul07
nagyúr
válasz
Zsoleszhun #156553 üzenetére
Én is ezen gondolkozok vagy egy 120Cm-es Type C kábelen [link]
Az a gondom ezzel a töltővel hogy nincs rajta kijelző, és hogy nem gyors töltés funkciós, már szintem minden újabb telefon tudja a gyors töltést
-
htc07
addikt
válasz
macilaci78 #156554 üzenetére
[link] itt a komment.
amúgy lehet csak én vagyok túl paranoid, de én nem tennék a fülembe semmit, amiben akku van, pont hasonló okokból, de egyéni kockázatvállalás kérdése. Meg engem nem zavar a kábel sem, főleg hogy egy dologgal kevesebbet kell rendszeresen töltögetni, és a hangminőség is szerintem egyértelműen jobb, mint amit el lehet érni bluetoothon (talán az aptX megközeliti)
-
törölt tag
válasz
pulutodurumo #156552 üzenetére
Jó jó.
-
macilaci78
nagyúr
Szóval már olvastunk olyan esetről a topikban, hogy valakinek a valakijének egy Apple Airpods-hoz hasonló fülhallgató használat közben a fülében felrobbant és plasztikázni kell, hogy legalább a szemüveg megálljon rajta.
A későbbiekben azt is tudni vélték, hogy az akku robbant fel és a beszállító volt a ludas. -
Visormail
addikt
válasz
Zsoleszhun #156545 üzenetére
Ha jól látom ez a kupon csak 4 dologra érvényes, azok is jó drágák.
HUF 928.82 off on order over HUF 931.92
SEE SELECTED ITEMS >Van egy 300Ft-os kuponjuk is amit el lehetne használni olcsóbb dolgokra is, mint pl micro usb kábel, de annál meg a free shipping lesz 300 ahogy kosárba teszem...
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van ajánlott "agybadugós" bluetooth sztereo fülhallgató?
-
Ciccuka
veterán
-
Sátán44
addikt
USB voltage meter-t szeretnék venni, van konkrét ajánlott típus?
-
Beni2360
félisten
válasz
Mr.Csizmás #156540 üzenetére
DE mint írtam kint drágább mint itthon. Az Ali ár ebben az esetben nem jó.
-
Beni2360
félisten
válasz
ANOka #156538 üzenetére
Kínában is néztem és nem éri meg mivel azonos áron vannak főleg a 11mm-sek. Válogassál.
OBI-ben 20 db 1500 kint 10 db 5,15$
Na ezért hanyagoltam a kinti rendelést. -
st6969
őstag
válasz
MADcat #156503 üzenetére
Igencsak régóta keresem a megfelelőt. Eléggé eltérő, hogy kinek milyen a "fényigénye", én szeretem, ha eléggé világos van. Egy 25m2 körüli nappaliba 3000lm alá nem adnám, és így sem lesz teljesen egyenletes, ha középre teszed fel. Ahogy Degeczi is írja, inkább több kisebb fényforrás, de akkor meg több árnyékod lesz, és azért egy értelmesebb Xiaomi ceiling light 100$ környékén mozog (és az még csak 1db...)
Én próbálom figyelni, hogy mikor lesz valami jó akció 650mm átmérőjű, legalább 3000lm-es lámpára. -
(Úgy néz ki, hogy rossz helyen tettem fel a kérdést, ezért itt megismétlem.)
Rendelt már vki Aliról ragasztó pisztolyba patront? (Ragasztó rúd/ragasztópatron kép pl.)
Van bevált 11-12 mm vastagságú? -
Salex1
őstag
válasz
Zsoleszhun #156533 üzenetére
Nekem már nem fogadja el egyikre sem.
-
bul07
nagyúr
Hátha kell valakinek alapon
Proud hawk new men's sunglasses outdoor riding sport windshield sunshade manufacturers
[link]
1003GLASS
US $0.49Lehet nem csak a sárgára jó a kód, én csak azon néztem meg hogy él e még
Accor soap box soap box grid
[link]
1003SOAP
US $0.29Holnap estétől (19:00) lesz elektromos fogkefe tartó doboz
Hátha érdekel valakit és lesz ideje rákészülniToothbrush box portable universal electric toothbrush box travel toothbrush box Electric Toothbrush Case
[link]
1004BOX
US $1.49 -
-
8
senior tag
Nekem is megjött a $7.50 = 2.285.-Ft 10.000mAh kula töltő [link]
Korrekt! Bár nem tudom mennyire tartja a töltést hosszabb távon, 5 teljes töltés-merítés után még teljesen jó, anyagminőség kitűnő, masszív szerkezet. -
mobilizmo
addikt
Sziasztok! Tud valaki esetleg olyan dimmert, ami wifis és a lámpába szerelhető?
-
dugesz77
őstag
válasz
HKorn #156520 üzenetére
Van természetesen. Gyári philips ennek az érdekessége,hogy van benne egy hőmérő és páratartalom mérő is (sajnos nekem ez tönkre ment) most a xiaomi gateway-en keresztül egy Aqara fali kapcsolóval ami az ágy mellé lett felragasztva plusz a sima billentős 230V-os faliról kapcsolóról vezérlem. Plusz ott a MiHome onnantól meg úgy variálod ahogy akarod. Tud pár extrát is én például beállítottam időpontra tehát reggel erre kelek meg van parasztvakításnak is jó feature mondjuk ha egy MIband van a közelében akkor felkapcsol de gyerekeknek lehet éjszakai fényt is csinálni vele amikor csak a nagy lámpa közepe világít csak.
-
bul07
nagyúr
válasz
citkar #156518 üzenetére
(#156519) alpenwetter
Aha
Amúgy egy EAGET T1 32GB-os kártyával próbáltam [link]
Ismeretségi körben biztos elpasszoltam vagy 10db-ot hiba nélkül üzemelnek, ilyen van a 70Mai-ba is és bírja a folyamatos fülírást(tavaly augusztusa óta)Van még itthon MIXZA de csak ezért nem fogom felbontani [link]
Keretem itthon de egyszerűen nem találok régi micro sd kártyát, pedig kell lelnie
-
8
senior tag
-
dugesz77
őstag
válasz
HKorn #156513 üzenetére
Nálam 22m2-t tökéletesen bevilágít a hasonló teljesítményű Xiaomi philips. Full fényerőn még sok is.
-
bul07
nagyúr
Először is köszönöm al linkeket, meg hogy hol nézem
Sebesség nem lehet gond ugyan ilyen 32GB kártyát használok a 70Mai kamerába is, erről meg sima mp3-at akartam lejátszani
De érdekes mert a kártya foglaltba nem megy majd readerbe téve USB csatlakozáson keresztül meg meggy a zeneHa felideggel akkor egy két évre megint elfejtem a zene hallgatást a kocsiba, én elvagyok zene nélkül is ritkán van bekapcsolva, még a Balatont oda vissza is megjárom úgy hogy nincs ingerem hogy bekapcsoljam(oda vissza 830Km nekem)
-
Degeczi
nagyúr
válasz
HKorn #156513 üzenetére
Kevés, különösen hogy csak egy helyről szórja a fényt. Ha 2 helyen lenne mondjuk 20W-os lámpa, már inkább. Nálam egy 6x4-es nappaliban van két 30W körüli teljesítményű, nagy (50x50 cm) LED lámpatest, amiket 2 fokozatban lehet dimmelni, amiből az első asszem nem is a fele, hanem 60% - és bár persze nem "sötét" azon a fokozaton, de szinte mindig a teljes fényerőn használjuk: elkél az, jó ha egy nappaliban viilágos van.
-
cof
veterán
Én nem vennék, ahhoz olcsónak találom. Egy 8-16-32 GB-t még talán megkockáztatnék, hogy tényleg annyi a valós tárhely is (persze fontos adatot akkor sem tartanék rajta). Az értékelések között volt egy 32GB-s teszt fake-ra, de többnyire csak azért jók a visszajelzések mert nem tesztelik le... és így soha nem derül ki, hogy egy 128GB-re rá tud-e írni tényleg annyit.
-
Imy
veterán
Ennyiért működik, pl a 256-os? Érdekes, de viszonylag jók az értékelések, érdekes. Én ha rendelek, akkor a MIXZA Official Store-tól szoktam.
-
bul07
nagyúr
1-2$-ért nem tudtok, 8 esetleg 16GB-os micro sd memória kártyát, sebessége mindegy
Úgy néz ki hogy a kocsi fejegysége nem eszi meg a 32Gb-ost
3.5$ van 32GB-os ezért ilyen kicsi az összeghatár
-
kamant
csendes tag
Tönkrement a fényképezőmben az SD-kártya (elveszett róla az írásvédő pöcök
).
Tudtok ajánlani valami tapasztaltan jó, U3-as, gyors (a régi SanDiskExtrem Pro 95 MB/s-es volt) kártyát jó ár/érték aránnyal? Igazából elég volt a 32GB, de ha nagyobb az sem gond. Lehet microSD is, ha jó adapter is van hozzá.
Gondolom sinceritytrading, de náha hol, melyiket érdemes?
Vagy kupon esetleg valaholva?
Köszönöm.
(Ha valakinek van tippje, hogy tudom a readonly pöcköt nyitott állapotában pótolni, az is jöhet...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- SQL kérdések
- VoLTE/VoWiFi
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest