- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszy
veterán
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Lenne még egy kérdésem
A legalja tejhabosítók nagyon hamar elhullanak? Próbáltátok már netán? Látszólag a keverőjük rozsdamentes acél, szóval talán nem oldódik ki belőlük semmi veszélyes
De a motor lehet hamar lehal bennük. Akkor viszont nem ártana akár 600 Ft körül beruházni
-
-
Beni2360
félisten
válasz
csubuka #135285 üzenetére
Arra a célra nekem ilyen van.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy olyan USB hub-ot keresnék, amibe a billentyűzet-egér-nyomtató és hasonszőrű dolgok mehetnének, hogy egy kis 2570p-n felszabaduljanak USB portok. Külső tápos hub az csak nagy áramfelvételű külső vinyóknak kéne nem? Azt meg bedugnám direkt az USB3portba, szóval ahhoz nem kell hub most épp szerintem.
Akár ezt az Orico hubot vegyem? Vagy már nem vennétek nem USB3-as hubot? Az gondolom attól még simán meg USB2-es "gazda" portban nem?
Köszönöm előre is!
-
bertokl
tag
Xiaomi Yeelight YLDP02YL E27 9W RGBW
$15.89
Xiaomi Yeelight YLDP06YL E26 E27 10W RGBW előrendelés
Alibuy102
$15.89 -
sntt
csendes tag
-
tcsaba007
tag
válasz
Robynho #135277 üzenetére
Szia!
Ugyan évekkel ezelőtt, de engem rendesen meg akartak sarcolni egy telóval.
A vám és az Áfa csak egy dolog volt, de be akarták velem vizsgáltatni az akksiját, hogy biztonságos-e, mert az EU-ban nem forgalmazták az adott típust....
Végül fogadtam egy vám ügyintézőt és kb 10.000Ft-ba fájt, sikerült megúszni így az áfát és a bevizsgálást is... -
Robynho
tag
heló,
Egy kis segítséget szeretnék kérni / egy kis infót gyűjteni.
Telefont rendeltem Giztop-ról, ami szépen megakadt a vámon, ma már az sms-t is megkaptam..
Volt már korábban ilyen esete valakinek velük, esetleg mással? Csak mert az elején arról, volt szó, h nem kell aggdnom, semmi féle egyéb sarc, custom tax nem jön rá.
Hát ez nem így lett..,
Sikerült már ilyen esetben valakinek kiharcolnia valamit?(korábban már rendeltem tőlük szintén telefont azzal nem volt probléma, csak, h ezt, most nem a spanyol raktárból adták fel..
Köszönöm előre is!
-
Megjött az akkor még 18$-os Xiaomi Ip camera, 16 napot futott, most már éjjel-nappal nézhetem hogy mit csinál a kölyök
-
A214
aktív tag
sziasztok,
Melyik az ajánlott EU/US átalakító? [link]
Xiaomi routerhez kellene. -
Degeczi
nagyúr
válasz
maestro87 #135254 üzenetére
Mint említettem alább, a Sonoff Basic több lámpatestben is elfér, egyébként pedig a padláspadló alatt hozzáférek a mennyezeti lámpák vezetékezéséhez, némelyik odakerült, ahol a lámpába nem fér bele.
Van egyébként sok olyan "fényerőszabályzós" lámpa, ami pár fokozatban tudja lejjebb venni a fényerejét, egyszerűen az alapján, h kikapcsolás után pár tized mp-en belül ismét fölkapcsolás történik, és ilyenkor már fél-, majd negyedfényerővel kapcsol újra be. Erre pl. külön parancsot hoztam létre a Sonoff firmware-ében ami ezt megoldja, nem kell kézzel kapcsolgatni.Pont arról szól a házautomatizálás, h okos szabályokat hozz...
Pl. a riasztó mozgásérzékelői (és maga az élesítés/hatástalanítás parancsa) alapján tudja a rendszerem, mikor van otthon vki mikor nincs, és a világítás akkor kapcsol föl automatikusan, ha még senki nem volt benn, csak most érünk haza. Vezekék nélküli nyomógomb parancsa vagy telefonos alkalmazás alapján egyébként persze kézzel is befolyásolható a helyzet.De az ötleteket magadnak célszerű kitalálnod - és ha nincs, akkor persze nem neked szól, na bumm.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
Zola007 #135256 üzenetére
Természetesen vannak nyitásérzékelők minden ajtón (már csak a riasztó miatt is), azokkal vezérlek.
Pont az a lényege az ilyen eszközöknek, h nem kell újravezetékezni a házat, a relé lehet bárhol (pl. egy ufó lámpatestben is szépen elfér), vezérelni meg tetszés szerint lehet, akár szintén vezeték nélküli kapcsolóval is (használok Xiaomi vezeték nélkülit is pl)
Az valóban a legkevésbé sem érdekel, másnak mennyire tűnik hasznosnak vmi, hiszen mint írtam: főként hobby, játék - senki nem állította, h nem lehetne ilyesmik nélkül élni (ezzel együtt a barátnőm is imádja ezeket)
-
bul07
nagyúr
rosegal.com
EAGET T1 Class 10 80MB/s TF Card 32GB - Royal Blue -
[link]
SYCXKS04
$3.99(tesztelve most működik)
-
w.miki
veterán
válasz
Zola007 #135256 üzenetére
Spájzban nálunk ez van:
zanflare QP6012SA Mozgásérzékelős égő.
Egy ilyen e27 foglalat elfordítóval.
Nagyjából bevált. Amint belépünk, felkapcsol a villany. Most már az előszobában is az van.
Viszont néha nem működik. Olyankor meg kell csavargatni egy picit, és utána megint jó egy ideig.
Ezt nem tudom miért csinálja.
Ha valaki tud ennél megbízhatóbban működő mozgásérzékelős égőt, ne tartsa magában. -
FNZ
őstag
válasz
Digitalpimp #135252 üzenetére
gondolom jó ha tud 180 GB adatot tárolni, mert szoftveresen meg van buherálva
-
Pferi
senior tag
válasz
Á, az nem éri meg, hiszen van 2 terás is 14 dolcsiért is ha jobban körülnézel...
-
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka #135027 üzenetére
Újra vannak:
Hot Wheels kisautók
0.99 -
maestro87
őstag
válasz
Degeczi #135243 üzenetére
És hová kötöd be a SONOFF Basic-et, a villanykapcsoló helyére? Spájzba, padláson ahol kb. mindig sötét van ott ezt meg lehet tenni, de a lakás többi helyiségében nem, ahol szükség van a manuális kapcsolóra is, mert én akarom eldönti, hogy mikor kapcsoljon fel és mikor ne. Például ha későn este érek haza nem biztos hogy szeretném, hogy fényárban ússzon az egész lakás mikor már mindenki alszik.
Plusz van olyan helyzet mikor világos van, de mégis kellene a plusz fény, és van olyan mikor sötét van, de nem akarod hogy felkapcsoljon a lámpa. Na ezt hogy automatizálnád?Szóval a lakásba én inkább okos villanykapcsolókat tennék, abból is fényerő szabályozósat de az sajnos nem a 4$-os kategória.
Öntözőnk, bojlerunk, udvarunk, spájzunk, padlásunk nincs, szóval várom még az ötleteket a SONOFF Basic-re.Egyébként bojler sincs tudtommal direktbe bekötve, szóval arra is jobb a Blitzwolf.
(#135246) fcbarca: Kisebb.
Ha elosztóba teszed nem foglal el három helyet úgy mint a másik. Viszont csak 10 A-es relé fért bele.
-
oszy
veterán
válasz
Ennyiért 1 terrásat? Simán!
-
Digitalpimp
senior tag
Na vesz valaki vagy 100 db-ot?
[link]
-
Doki16
addikt
válasz
Mr.Csizmás #135249 üzenetére
Ez igaz, tényleg van valami visszacsatolás, mert azt tudja az applikáció, hogy mikor online vagy offline. Ezek szerint egy minimális kommunikáció lehet a router felé.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
DJGABI #135247 üzenetére
A mobiltelefonod miatt aggódj inkább...
A wifi hatóköre csak párszor tíz méter, annyira alacsony teljesítménnyel dolgozik (egyetlen fal is gondot tud okozni a kapcsolatban). Már 1-2 méterről alig mérhető, mert az elektromágneses sugárzás a távolság négyzetével csökken.
Ezzel szemben a telefon min. több száz méterre, vagy több km-re lévő adótoronnyal kommunikál, falakon át is stabilan, nagyságrendekkel nagyobb adóteljesítménnyel - ráadásul közvetlenül a fejed mellett beszélgetés közben...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
DJGABI #135247 üzenetére
többet kapsz egy elektromos üzemű járművel utazás (villamos, stb.) vagy repülőút során. de jellemzően bármelyik lakott területen tudsz mérni fehérzajt. (bónusz, van ahol mellőzheted ezeket
[link] )
(#135248) Doki16 azért a yeelight valahogy visszajelenti, hogy be van kapcsolva, vagy az adott parancs beállításra került.
-
Üdv!
Tud vki ajánlani bevált műanyag csővágó fogót? (Pl.: link #1)
Idén tavasszal/nyár elején kicseréltem a földben levő régi horganyzott acél bekötő vízvezetéket KPE csőre. Akkor megoldottam célszárszám nélkül, de mégis jobb, ha van egy ilyen is.
A racsnis mechanizmust "látatlanban" is előnynek tartom. Elég, ha az 1"-os (32 mm-es) KPE csövet el tudok vágni, nagyobbat nem tervezek használni. -
Degeczi
nagyúr
válasz
Zola007 #135237 üzenetére
"Mire jó egy villanykapcsoló azon kívül, h ki-be lehet kapcsolni egy áramkört?"
Otthonautomatizáláshoz alapvető építőelem, pl. hagyományos lámpák "felokosításához", vagy más eszköz időzített/távvezérelt ki-be kapcsolásához.
Nálam pl. az udvar megvilágítása sem pusztán hagyományos mozgásérzékelő, mert ilyen relével bárhonnan tudom vezérelni, és szabályokkal időzíteni (ha még nem értem haza naplemente előtt, magától kapcsoljon föl). De a házon belül is sok helyen van: a spájz világítása automatikus ajtónyitásra, a padlásét Alexával kapcsolom, éjjel hazatérve a bejárati ajtó nyitása fölkapcsolja a világítást, stb. Van, aki öntözést automatizál vele, van aki villanybojlert időzít - bármi.
Jó játék, hobby ez is.
-
maestro87
őstag
válasz
bertokl #135233 üzenetére
Már a BlitzWolf® BW-SHP6 lesz az új ajánlott.
(bár ez "csak" 10 A-es).
-
Robynho
tag
Nyomonkövetési számnál, ha
"held by custom" van már x napja, akkor nagy valószínűséggel számíthatok + sarcra igaz?! -
sambenez
addikt
-
0xmilan
addikt
Megjott a $0.90 micro USB kabel. Ez a 'Premium Leather' eleg gagyi hatast kelt, de ennyiert nem rossz. Most $0.95 a brown, 1m promotion.
-
bertokl
tag
válasz
fcbarca #135231 üzenetére
Szerintem nem, arra a BlitzWolf BW-SHP2-t ajánlották itt korábban, úgy látom, az kupon nélkül is elég jó áron van.
-
Access point van ajánlott, ami konektoros? Helyhiány miatt a levetett router nem opció most.
-
bertokl
tag
válasz
fcbarca #135229 üzenetére
Lehet van jobb ajánlat, a Rosegal a Sonoff S26-ot LMDLRG10 kuponnal $8.99-ért adja.
Szerk.: nem konnektor, de ugyanott a SONOFF BASIC WiFi Wireless Smart Switch 10A RNRGXP14 kuponnal $3.99.
-
fcbarca
őstag
Wifis konnektor smart plug-ra valakinek kupon vagy extra jó ajánlat?
-
vacs
veterán
Oral B elektromos fogkefét vagy hozzá fejet most érdemes venni itthon a Rossmann és DM üzletekben 25%-os Glamour kuponnal!
-
zsiz
őstag
válasz
Zoli-bácsi #135079 üzenetére
Azért köszi
Berendeltem. Majd kiderül milyen. Értékeléseknél azt írják megy win10-en. Remélem valóban
-
marquuard
veterán
Sziasztok, ez a töltő jó lesz? Orico ajánlott? Nem számít a töltési sebesség, jelenleg is 1A-es.
-
beg
veterán
Tényleg ejtsétek már végre a hamis Ali pendrive dolgot. Unalmas naponta többször ugyanazt a kört futni újra és újra.
Törlésre kerülnek többnyire ahogy többször jeleztem már korábban. -
Upo
addikt
válasz
Ciccuka #135219 üzenetére
Másik topikban épp írtam is, bx500 ami olcsó széria de a hasonló árúakat elég rendesen veri, az mx500 meg samsung teljesítmény körül van. Plextorok, wd blue 3D/sandisk ultra 3D (ugyanaz a kettő más cimkével), intel 545s és persze a samsungok amik ajánlhatók.
A 69$ meg már bőven áfa köteles, ha elkapják akkor meg drágább lett a gagyi mint itthon egy jó garanciával. -
Ghard
őstag
Kíváncsi leszek mikor unjátok meg.
-
YxVs
senior tag
válasz
Zsoleszhun #135214 üzenetére
Nekem sem jött még meg.
Lehet úgy refundolni, hogy meg sem jött? -
válasz
Zsoleszhun #135193 üzenetére
Meg se jött még... Csatoltál képet amúgy?
-
Ciccuka
veterán
válasz
lumpy92 #135210 üzenetére
sincerity-trading.com
Kupon: SAVE5 -
Rimuru
veterán
Hali.
Postai vamkezelesnel cimzett adatainal milt adjak meg, ahova rendeltem/tartozkodasi hely/allando lakcim? (mind kulonbozik)
-
lumpy92
aktív tag
Hali! Sincerity-hez esetleg Ebay kupont nem tudtok? Sandisk pendrivera.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest