Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Apple notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nekem egy ilyenem van. Tökéletesen működik, csak ajánlani tudom
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
dugesz77
őstag
Ezt a boltot ajánlanám. Egy NCR18650B bőven kiszolgál egy Convoy s2+ körüli lámpást. Ha nagyobb áramerősség kell oda jó a csoki LG még nagyobb kakaóra meg a VTC4 .
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Csak meghatározott cuccokra jó , ha jól tudom
EzekreTegyél egy próbát ha 15$ nagyobb értékűt teszel a kosárba akkor levonja a 2$
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
Elég régen játszok evvel de egészen másképen megy a játék. Itt folyik ez a játék már régen. A legtöbb ponthoz 4 fő kell a játékban.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
titán
Szerintem nem azzal lett küldve, mert többen, több küldemény Cainiao Super Economy-t (nincs más szó a végén) belga postai azonosítóval kaptuk és normál EU-s kézbesítés volt.
Milyen azonosítóval érkezett ez a kettő? (Ux999999999BE forma szokott lenni)
Nem csúszik át semmi vagy vámolni kell mert EU-n kívülről kapja meg Posta vagy nem kell vámolni mert EU-n belülről kapja meg a posta.
Azok a holland azonosítósok amelyek vonattal jönnek azok viszont vámolásosok lesznek mert a hollandok nem vámolják és ezt jelzik a küldeménynél, de ez ritka, inkább hibahatár.[ Szerkesztve ]
-
titán
Akkor pontosítom.
Én ezt írtam:
Cainiao Super Economy Global - Nyomkövetés nem biztosítva, EU-n kívüli postai azonosító, postai díjas.
Cainiao Super Economy - Nyomkövetés nem biztosítva, EU-s postai azonosító.Ha nálad ez van írva Cainiao Super Economy Global akkor az elsőről van szó, ami a Global szó miatt nem ugyanaz mint a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Kupon kunyeráló
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest