- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- nVidia GeForce GTX 1080 Ti / Titan X (GP102)
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Nem tartom pökhendinek a stílust, lekezelőnek meg végképp nem. Azért értelmezed így mert így akarod és mert túl érzékeny lelki világod lehet, ezért inkább jelzőkkel illeted a másikat első alkalommal, majd önjelölt moderátorrá avanzsálod magad. Nekem egyikkel sincs bajom, mert alkalmazkodom hozzá, de talán nem ártana más módon közelítened a másik ember felé. Először esetleg kérdezni ha valami nem egyértelmű számodra... Tudod a magamfajta, már csak ilyen
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Medocsabi
addikt
Arról van esetleg infó hogy bekerül-e EA Accessbe idén? Csak mert eddigi tapasztalatok alapján kb 1 év elteltével bekerültek vaultba az EA játékai.
-
félisten
válasz Raysen623 #20 üzenetére
Nincs semmi gond a több csoporttal,se azzal, ha ellenkező nézeteket vallunk. A gond pökhendi stílussal és a lekezelő fogalmazásoddal van.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Tökéletesen egyetértek minden mondattal amit leírtál és ugyan így gondolom én is.
Még az előzmény trilógiáról is pont ezt mondtam a moziból kijőve a feleségemnek, hogy ezeknek a förtelmeknek a fényében még az is megszépült számomra.
Az utolsó jedik lesz az első SW film, amit nem vásárolok meg semmilyen formában. bántam rá azt a 15 K-t is amit a mozira kiadtam. A Han Solo filmről ugyan ezt gondolom, de hatványozottan.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
idegen lény
őstag
Illúzióromboló, hogy egyáltalán nem hasonlít Fordra. A Falcon meg olyan, mint egy műanyagdarab. A GameCube játékokban nagyságrendekkel életszerűbb az egész az akkori grafikai szint ellenére.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
Raysen623
addikt
válasz ProEvoFan #17 üzenetére
Jó, ez meg a te véleményed.
(#18) b. : Mi itt a gond? Tán sikerült kissé túlértelmezni? Több csoportra oszlik az SW közösség is. Ő egy másikat képvisel, szemben azokkal akik közé én is tartozom.
(#19) Cifu : miért amit te írsz az talán nem szubjektív? A Rúzs van nekem is tetszett, én is kivételesen jó résznek tartom az utóbbi időkben legyártott SW filmek közül. Az első három rész viszont nálam azóta is veri a biztosítékot. Több mindent nem mertek felvállalni benne és emiatt nagyon gyenge lett az egész. Az első részt Dart Maul és Obivan vitte el, a másodikat és harmadikat meg maga Obivan egymaga. Mindezt egy több karakterről szóló filmben.
[ Szerkesztve ]
-
@ProEvoFan: Ez a fogyasztók hibája is.Sőt... Ha nem vennénk annyi "szart", akkor talán változtatnának a minőségen.A számozott új Star Wars filmek botrányosan gyengék...Az Utolsó Jedit a kritikusok agyon dicsérték...nekem óriási csalódás volt.
Bocsi, de ezt üzleti alapon csinálják, tehát emiatt especiel nem ekézem őket. Az SW VII. része több, mint 2 milliárd dollárt hozott a mozikban, a VIII. része is 1,3 milliárdot. Tippre még fele ennyi bevételt hozott neki a merchandize. Olyan masszív kasszacsilingelés ez, hogy egy üzleti alapon működő céget picit se fog érdekelni, hogy akadnak kritikus hangok.
Ugyan ez van a játékoknál. Amíg milliók vásárolják meg az Battlefront 2-őt, meg a hozzá tartozó DLC-ket, pass-okat, addig pont magasról tesz rá az EA, hogy egy réteg meg teljesen más játékot vár tőlük...
@Raysen623 : A 7. rész közepes minőségű volt nálam, a 8. már jónak mondható részemről.
Ezek szubjektív dolgok, én mindkettőt irgalmatlan gyengének tartom például...
Nincs szükségem több előzményfilmre, mert unom. Új részeket szeretnék, új karakterekkel akár a régmúltból, akár az eljövendő korszakokból.
Ő is azt írta, hogy a számozott részekkel van gondja. A Rogue One nála is kivétel ezek alapján...
A stúdiók azonban ezt nem teszik meg, mert a magadfajták is teljesen bele vannak révülve a Lucas féle mai szemmel nézve gyenge 3 részbe.
Ez megint szubjektív, especiel én a klasszikusokat (Ep. IV.-VI.) alapműnek tartom, anno a Prequell-re (Ep. I.-III.) irgalmatlanul prüszköltem (kill Jar-Jar Binks csoport lelkes támogatójaként), de az Ep. VII. és pláne az Ep VIII. után határozottan megszépült az előzmény trilógia is...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
DaveHutt
őstag
Bízom a Respawnban, a Titanfall 2 bitang jo ajánlólevél.
-
Raysen623
addikt
Akkor jöjjön egy kis ellenvélemény....
"A számozott új Star Wars filmek botrányosan gyengék..."
Csak nálad és azoknál, akik elolvasva a sok fikatengert, aminek semmihez nincs köze és semmivel nincs megindokolva. A 7. rész közepes minőségű volt nálam, a 8. már jónak mondható részemről. Lehetne még ennél is jobb?! Persze hogy lehetne, de ezt minden filmre el lehet mondani. Apropó kritikusok, én nem tudom te honnan tájékozódsz kritika terén, de akiket én figyelek azok közül senki sem tömjénezte egyik új részt sem, és úgy vannak vele mint én is, többet várnak el a folytatásoktól.
"Az Utolsó Jedit a kritikusok agyon dicsérték...nekem óriási csalódás volt.Minősíthetetlen az a film Talán most a Han Solo helyreteszi őket.Álmodik a nyomor..."
A Solo filmért speciel én pénzt már nem is adok, annyira gyenge lett mindenki szerint. Kritikusok és nézők egyaránt. Ez most ilyen lett, de nincs garancia arra hogy rosszabb vagy jobb lesz a következő.
Saját elvárásaimat tekintve kurvára örülnék ha mind mozitémában, mind játéktémában elfelejtenék ezt a 4-6. rész tájékán játszódó történeti szálakat a picsába. Nincs szükségem több előzményfilmre, mert unom. Új részeket szeretnék, új karakterekkel akár a régmúltból, akár az eljövendő korszakokból.
A stúdiók azonban ezt nem teszik meg, mert a magadfajták is teljesen bele vannak révülve a Lucas féle mai szemmel nézve gyenge 3 részbe. Nekem fiatal koromban sem tetszett az "aranyember" pöffeszkedése meg baromkodásai. Jól láthatóan legalább ebből visszavettek az új részekben.Játékok terén pedig messze alúlmúlja magát a piac. Komolyan egy újabb és újabb SWBF-el akarják letudni a kötelező köröket?! Ez nem más, mint gyalázat, de persze jön a videó, hogy mennyi SW játékon dolgoznak, csak éppen semmit nem látunk belőlük...
[ Szerkesztve ]
-
Squirrel
őstag
Teljesen egyetértek. Szerintem az Ébredő Erő sem lett egy nagy szám, az utolsó Jedi meg úgy fos, ahogy van. Nem tudom én sem, honnan veszik, hogy milyen szuper film lett. A Rogue One nekem viszont nagyon-nagyon tetszett, azt meg mindenki lehúzza. Miért nem tudták a Timothy Zahn-féle Thrawn-triológiát megcsinálni???
-
félisten
Ezt egyébként több mozioldal megerősítette, hogy valamiért a kritikusok agyon magasztalják őket a közönség meg fogja a fejét.
Nem tudom,hogy ez amúgy valami marketing e, hogy elhitessék saját magukkal vagy az emberekkel, hogy ez( ezek) egy jó film, pedig valójában nem az.Egyre inkább erősödik bennem az a gyanú, hogy az ilyen bollivóódi szuperprodukciók perkálnak az IMDB-nek, meg hasonló oldalaknak, lásd a Jurassic World 2, amiről még nagyon jót egy nézőtől se hallottam, olvastam satöbbi, a kritikák meg nyomják a viszonylag jó értékeléseket.
A Han Solo után a moziból kijövet semmi mást nem éreztem csak dühöt, hogy ezt a förtelmet képesek voltak kihozni.Hozzáteszem , hogy a filmek és az egész SW univerzum rajongója vagyok és a Zsivány egyes( Rouge One) elég jó érzéseket keltett bennem például, talán a legjobb SW film volt, számomra.Ha jól értem akkor végre kapunk egy Single Player , sztori alapú SW játékot? El sem hiszem
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Ez a fogyasztók hibája is.Sőt... Ha nem vennénk annyi "szart", akkor talán változtatnának a minőségen.A számozott új Star Wars filmek botrányosan gyengék...Az Utolsó Jedit a kritikusok agyon dicsérték...nekem óriási csalódás volt.Minősíthetetlen az a film Talán most a Han Solo helyreteszi őket.Álmodik a nyomor...
Battlefront 2ből nézd meg mit akartak kihozni az elején.Gondolták majd veszik a barmok, mert SW.Azt a játékosok jól beintettek nekik.[ Szerkesztve ]
-
A Disney-t nem érdekli milyen minőségű játékokat nyomatnak ki. Ők a kasszát nézik. Amíg pedig az EA csenget (és csenget), addig őket az se érdekli, ha Star Wars tetrisekkel szórakoznak.
Kár, dehát ez van...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Cheezy92
csendes tag
Ha jól emlékszem a Force Unleashed is a 3-4. rész között játszódott, most ez is, aztán majd ezt is elkaszálják mint az sw 1313, vagy a Visceral games féle sw-t ...
-
Raysen623
addikt
Szerintem meg bővel elérkezett az ideje, hogy elvegyék az SW jogokata kicsi EA-től, mert rohadtul gyenge és fos amit produkálnak eddig. Amit az SWTOR-al is műveltek többek közt azt soha nem fogom megbocsájtani nekik...
-
ProEvoFan
nagyúr
Örülünk Vincent?
Respawnban bízhatunk ha kampányról van szó.Titanfall 2ben már bizonyítottak.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Íme az új Android Auto!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Hardcore café
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Xbox Series X 1TB +2 konti+1 TB külső vinyó+Venom töltő
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest