- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tökéletesen egyetértek minden mondattal amit leírtál és ugyan így gondolom én is.
Még az előzmény trilógiáról is pont ezt mondtam a moziból kijőve a feleségemnek, hogy ezeknek a förtelmeknek a fényében még az is megszépült számomra.
Az utolsó jedik lesz az első SW film, amit nem vásárolok meg semmilyen formában. bántam rá azt a 15 K-t is amit a mozira kiadtam. A Han Solo filmről ugyan ezt gondolom, de hatványozottan. -
Ezt egyébként több mozioldal megerősítette, hogy valamiért a kritikusok agyon magasztalják őket a közönség meg fogja a fejét.
Nem tudom,hogy ez amúgy valami marketing e, hogy elhitessék saját magukkal vagy az emberekkel, hogy ez( ezek) egy jó film, pedig valójában nem az.Egyre inkább erősödik bennem az a gyanú, hogy az ilyen bollivóódi szuperprodukciók perkálnak az IMDB-nek, meg hasonló oldalaknak, lásd a Jurassic World 2, amiről még nagyon jót egy nézőtől se hallottam, olvastam satöbbi, a kritikák meg nyomják a viszonylag jó értékeléseket.
A Han Solo után a moziból kijövet semmi mást nem éreztem csak dühöt, hogy ezt a förtelmet képesek voltak kihozni.Hozzáteszem , hogy a filmek és az egész SW univerzum rajongója vagyok és a Zsivány egyes( Rouge One) elég jó érzéseket keltett bennem például, talán a legjobb SW film volt, számomra.Ha jól értem akkor végre kapunk egy Single Player , sztori alapú SW játékot? El sem hiszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Battlefront 2 komolyabb frissítéseket kap, de megismertük a Respawn új játékának címét is.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Projektor topic
- OLED monitor topik
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- 3 hónap garival
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Új PS5 Fortnite Limited DualSense Controller 2 év Sony garanciával
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest