- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- UHD filmek lejátszása
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Raysen623 #20 üzenetére
Nincs semmi gond a több csoporttal,se azzal, ha ellenkező nézeteket vallunk. A gond pökhendi stílussal és a lekezelő fogalmazásoddal van.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Tökéletesen egyetértek minden mondattal amit leírtál és ugyan így gondolom én is.
Még az előzmény trilógiáról is pont ezt mondtam a moziból kijőve a feleségemnek, hogy ezeknek a förtelmeknek a fényében még az is megszépült számomra.
Az utolsó jedik lesz az első SW film, amit nem vásárolok meg semmilyen formában. bántam rá azt a 15 K-t is amit a mozira kiadtam. A Han Solo filmről ugyan ezt gondolom, de hatványozottan.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Ezt egyébként több mozioldal megerősítette, hogy valamiért a kritikusok agyon magasztalják őket a közönség meg fogja a fejét.
Nem tudom,hogy ez amúgy valami marketing e, hogy elhitessék saját magukkal vagy az emberekkel, hogy ez( ezek) egy jó film, pedig valójában nem az.Egyre inkább erősödik bennem az a gyanú, hogy az ilyen bollivóódi szuperprodukciók perkálnak az IMDB-nek, meg hasonló oldalaknak, lásd a Jurassic World 2, amiről még nagyon jót egy nézőtől se hallottam, olvastam satöbbi, a kritikák meg nyomják a viszonylag jó értékeléseket.
A Han Solo után a moziból kijövet semmi mást nem éreztem csak dühöt, hogy ezt a förtelmet képesek voltak kihozni.Hozzáteszem , hogy a filmek és az egész SW univerzum rajongója vagyok és a Zsivány egyes( Rouge One) elég jó érzéseket keltett bennem például, talán a legjobb SW film volt, számomra.Ha jól értem akkor végre kapunk egy Single Player , sztori alapú SW játékot? El sem hiszem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Battlefront 2 komolyabb frissítéseket kap, de megismertük a Respawn új játékának címét is.
- Nintendo Switch V2 okos RP2040 Picofly OFW+CFW 32+256GB Tinfoil Hekate Dualboot
- Thrustmaster T248
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest