- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
elithun
őstag
Tényleg azt már el is felejtettem a CDPR egyúttal milyen jól kezeli a morális kérdéseket, és, hogy mindig döntenünk kell két vegyes opció közül. Gondolom a kiberpszihózis és még egyéb cyber világgal járó kérdéskör körül lesz járva a sztori kapcsán.
Ha meg a karakter kreálás befolyásolja a játék sztoriját is, az elég durva újrajátszhatósági faktor.(#36) duvi
Nagyon köszi, rövid leírás alapján elég érdekesnek tűnnek. -
elithun
őstag
Ezért is fix, hogy iszonyat jó lesz.
Cyberpunk téma (és itt, mint stílusra, nem a játékra gondolok) nekem mindig képileg vonzó volt, de jó sztorit még nem láttam/olvastam belőle. Ezért vagyok kíváncsi arra, hogy ez a játék milyen lesz, mert valószínű, hogy egy új stílust fognak megszerettetni velem CDPR-ék. -
elithun
őstag
Én még mindig nem tudom elképzelni, hogy milyen játék lesz, de a CPR-t ismerve biztosan meg fognak majd lepni a minőséggel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Végre ismét láthatjuk mozgás közben a CD Projekt RED játékát, azonban a megjelenés napját egyelőre még nem ismerjük.
- 27% Számla, 0Perc! GIGABYTE RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo X13 Gen 5 garanciális laptop
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest